Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2006 20:13 - Радвам се, че съм тук! :)
Автор: candysays Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2080 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Искам да ви призная сега, че когато приятеля ми създаде моя блог, той написа и обръщението ми към вас в първия ми постинг, който представяше сайта, който той прави за мен /иначе то щеше да е доста по-хаотично, разпиляно и емоционално написано/... Аз тогава нямах още никаква представа какво представляват блоговете въобще, нито бях влизала в blog.bg някога...
Но ето че мина  известно време- може би около два-три месеца /не повече мисля/ откакто съм тук, в моя блог, и другите- във вашите!- блогове, когато намирам време за това, както и в разговорите, които се заформят приятно при коментарите след някой постинг. И ми е наистина много приятно, и се радвам, че съм тук- сред вас... Някак ме очарова /и не само мен, ами и повечето от вас май; особено новодошлите, които не са свикнали съвсем още и опознават обстановката в блога/ невидимата, някак неуловима и нематериална /тъй като е виртуална просто/ , но доста осезаема и реална въпреки това, предимно приятелска атмосфера, която цари тук... Наоколо... Из "мистериозната" мрежа :))
Та в този постинг искам да ви кажа, че ви усещам повечето от вас вече като мои виртуални приятели /въпреки че въобще не страдам от липса и на съвсем реални такива/, с които съм сигурна, че ако се запозная някой ден ще се сприятеля и в реалния живот, и ще ми бъде приятно да ги познавам. С това искам да кажа, и че ще се радвам да си направим сбирка някой път някъде /поне тези, които живеем наблизо- аз съм си в София напр., и доста от хората тук сигурно също са, макар разбира се, не всички.../ А ако вече си организирате някакви срещи някои хора от блога- ще се радвам да ми съобщите, за да дойда и аз да се запознаем.
Та това исках да кажа горе-долу сега...
С две думи- радвам се, че съм тук, и си общувам с вас виртуално, а също и че харесвате /поне доколкото усещам и разбирам от коментарите/ моя блог... Освен това, да ви кажа, възнемарявам все повече и на по-разнообразни теми да поствам тук /и  в различните категории, които дават наистина голяма свобода на изразяване/... Така че- очаквайте моите бъдещи все по-добри /надявам се/ постинги, в които ще се радвам да намирате по нещо и за себе си... :)))

Това е от мен засега. До скоро /взаимно/ писане и четене! 
Аз утре заминавам за Варна на гости за няколко дни, а след това- някъде през септември- пак ще отида за една седмица на море с моя приятел някъде по Черноморието на бунгала. За първи път ще ходим двамата с него заедно на море, та приятно се вълнувам от този факт. Само дано не се изпотрепем, ако нещо ни стане нервно и на двамата, че ще отиде цялата романтика на кино... ;) И снимки може да постна след това тук...

Отново с две думи- чувствам се прекрасно и щастлива напоследък, което почти не ми се е случвало преди /за по-дълъг период/ по разни болезнени причини и обстоятелства... И реших да споделя щастието си с вас, пък барем ви предам нещо от моето ведро настроение... :)))

Желая на всички вас подобни чувства, много лекота и хубави спомени от това лято, което сега прехвърля зенита си, и тъкмо е "узряло"... Като диня да речем ;) Нека я разрежем, и да си хапнем заедно от нея, макар и виртуално... ;)))
 



  




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sunflower - Прегръщам те ...
17.08.2006 20:16
... силно :))))
... и отивам да режа динята :))))
До скоро! :)
цитирай
2. candysays - Прегръдки...
17.08.2006 20:23
... и от мен ;))))
цитирай
3. анонимен - А аз те прегръщам...
18.08.2006 00:32
И отивам да видя едим феил с Джийна Джиеймиасоуаон, ха-ха

Позадрви
цитирай
4. juana - Четеш ме в мислите....
18.08.2006 01:59
От няколко дни ми се върти в главата идеята за среща.Спираше ме единственно мисълта как би се приело едно такова предложение.Така ми се иска като се прибера през септември да се организираме и направим един готин купон на живо.Убедена съм,че на всички ще ни е приятно както тук в блога така и на мястото,което ивентуално ще определим.Живея в Пловдив,но няма да е никакъв проблем да дойда и до София по такъв повод.Дори ще го направа с удоволствие.Тук има и пловдивчани и от различни краища на страната. Предполагам,че ще се пресъединят към идеята.Аз съм ЗА.....а Вие останалите,какво мислите???.... :))))
цитирай
5. candysays - И аз съм ЗА! :)))
22.08.2006 20:07
Наистина ще е хубаво да си направим някоя среща на живо, пък който иска и успее да дойде- все ще е добре ;)
Септември и на мен ми се струва подходящо време за това, но сигурно ще е най-добре да се уговорим за някой ден в края на месеца, тъй като хората са още по морето повечето /то и аз ще ходя пак за няколко дни/, та трябва да изчакаме малко...

Във всеки случай темата остава отворена, и съм сигурна че все ще има достатъчно ентусиасти, за да осъществим тая идея в някакъв момент... :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: candysays
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4293541
Постинги: 786
Коментари: 9096
Гласове: 52626
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Книгата ми "ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ТЪЖНО-СИНЯ", 2014 г.
2. ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ - мой проект за интервюта с най-различни хора за същественото в човешкия Живот
3. Аз избрах Любовта
4. Втората ми книга - "СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ В СЛЪНЦА"
5. Love letter to God
6. Моите залези. От една сестра /по душа/ на Малкият принц...
7. Душата ми е поле от слънчогледи...
8. Малко поток на съзнанието... Моето съзнание.
9. Нещо смислено..
10. Най-важното!...
11. За Детето - с Любов и уважение. Друга моя фейсбук-страница...
12. Един сайт, който създаде един специален човек за мен - с мои творби
13. Моят профил във Фейсбук
14. За моята книга... Един от първите отзиви след отпечатването й.
15. Мое интервю за "Новата журналистика"
16. Най-добрият начин да живееш
17. МОЯТ ПИСАТЕЛСКИ БЛОГ
18. Още един мой блог... ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ
19. Моят профил и моите текстове в сайта ГНЕЗДОТО
20. ТРЕТАТА МИ КНИГА - ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ, изд. Либра Скорп, 2018 /с интервюта от едноименния ми проект/
21. "ЛЮБОВТА Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ БЕЗКРАЯ" - четвъртата ми книга
22. За и от мен - в сайта на издателство "Либра Скорп", гр. Бургас
23. "БОГ И САМОТНАТА ГАРА"
24. МОЯТ ЛЮБИМ ЧОВЕК
25. Моят профил във Фото-Форум
26. Идеята за МУЗЕЙ НА ДОБРОТО
27. ВЯРА В ЖИВОТА - още един мой проект/блог
28. Статия за мен в УИКИПЕДИЯ
29. СЪКРОВИЩА...