Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2007 15:11 - Precious.... :*
Автор: candysays Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6053 Коментари: 31 Гласове:
0

Последна промяна: 01.07.2008 15:30


Precious and fragile things
Need special handling
My God what have we done to you?

We always try to share
The tenderest of care
Now look what we have put you through...

Things get damaged
Things get broken
I thought we"d manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give

Angels with silver wings
Shouldn"t know suffering
I wish I could take the pain for you

If God has a master plan
Than only He understands
I hope it"s your eyes He"s seeing through

Things get damaged
Things get broken
I thought we"d manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give

I pray you learn to trust
Have faith in both of us
And keep room in your hearts for two

Things get damaged
Things get broken
I thought we"d manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give...


                  ***********    ***********   

Ах, ако знаехте само колко много ми се пишат нови постове тук, и колко много още неща ми се споделят с вас... И ще го направя, обещавам! Скоро ще се "отприщя", надявам се... Защото имам много още за казване и споделяне... С обич споделяне... Зная много истини, въпреки младостта си... Търсила съм ги много упорито, и ми бяха дадени в дар... Бе ми дадена дарбата да ги виждам... И трябва да ги споделям... Иначе ще се пръсна просто... Нали затова ги зная- за какво са ми само на мене?!... Винаги съм искала да споделям с другите всичко онова, което усещам че е ценно и важно по някакъв начин и за тях, и което се върти в главицата ми безизходно... Когато не успявам да го споделя... по някакъв начин...
Толкова още истини чакат... Или поне посоки... за размисъл... Чакат да бъдат споделени. И ще го направя... Само имайте търпение... Много ми се пише, когато не пиша почти... В кръвта ми е явно... ПРИЗВАНИЕ?.... Така че- очаквайте от мене още много... Само да е живот и здраве... 
(Очаквайте от мене чудеса!.... :)))

А сега- понеже трябва да тръгвам след малко- ви поздравявам- всички, които ще наминете оттук отново, през моя блог... Поздравявам ви с тази прекрасна песен на моите любими Депеш.... (текста е по-горе ;)
Още по-специално поздравявам с песента innersmile, lemonpie & pepelopes, radalia & синът й... esen & sunflower, bleed & pill... adjna, namo & sashetu... rossi01, sasso & tsvetamak... forevercarrieon... lion1234 & comfy... katju6a.... cefulesteven & wildroses...

... и ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО НЯКОГА СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЗНАЧИ НЕЩО/ НЯКОЙ ДА Е (БЕЗ-) ЦЕНЕН ЗА ТЕБ.....






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radalia - :))))
23.03.2007 15:21
Благодаря ти! Много, много усмивки! :)
цитирай
2. lemonpie - My Precious
23.03.2007 15:28
Благодаря, благодаря, благодаря!
Гуш!

P.S. Дали пък не трябваше да благодаря в множествено число? :-Р
цитирай
3. candysays - :)))*
23.03.2007 15:38
@ Radalia, Lemonpie- Благодаря ви и аз! Гушшшш! {} :-*

P.S. Приемам благодарности и от единствено, и от множествено число... :Рр
цитирай
4. candysays - :) :) :)*
23.03.2007 15:53
"...For showing me home... to sing all these tears... I should have known from my first breath......."

Поздрави и на теб :-*
цитирай
5. bleed - :)))
23.03.2007 16:30
Благодаря, благодаря, Кенди! Много си мила :)))
Целувки и гушки и усмивки и всичко най-най-най :)))
цитирай
6. innersmile - I feel you,your precious soul...:)
23.03.2007 16:31
Благодаря ти много,миличка!:) поздрав и за теб!приятен слънчев следобед ти пожелавам!и след това приятен уикенд и до понеделник! нямам търпение:)
цитирай
7. pepelopes - Благодаря ти,
23.03.2007 17:56
така ме зарадва. Поздравявам те и ти желая приятен уикенд и много , много усмивки :)
цитирай
8. candysays - :))))))))))*
23.03.2007 18:08
I feel you too!......................:-*

@ bleed,
@ innersmile
@ pepelopes-
благодаря ви и аз! И аз ви желая прекрасен уикенд! Чувствам се прекрасно и така живо тия дни!.... Липсваше ми това.... А с Депеш винаги се чувствам живо....................................:)))))))
цитирай
9. zvezdichka - Поздрава е много
23.03.2007 18:16
готин. А и клипа също така :).
Поздрави и от мен с пожелание за приятна почивка :))).
цитирай
10. esen - Благодаря, мила Кенди!
23.03.2007 18:26
Прекрасно пишеш! С нетърпение чакам следващото развихряне!
Прегръдки и целувки, Ангелче!:)*
цитирай
11. candysays - :))))))))))))))))*
23.03.2007 18:29
@ Zvezdichke, Esen- благодаря ви! Радвам се, че така мислите... :)))
Прегръдки и целувки и от мен {} :-**
цитирай
12. анонимен - ДК:..
23.03.2007 19:11
My Precious, Lady Rosenred.. ;]
цитирай
13. candysays - ;)))*
23.03.2007 20:55
My Precious, ДеКуин..... ;)*
цитирай
14. letisi - ако изразиш това което е в теб
24.03.2007 00:31
то ще те спаси....усмивки
цитирай
15. pill - ***
24.03.2007 09:27
и аз благодаря, candy

знаеш ли, по принцип имам някаква потребност да казвам на хората, които харесвам това, което мисля за тях. Нещо като естествен порив е, който насила спирам понякога, защото емоционалните изблици са нож с две остриета.
В началото, когато косвено се запознах с теб, интуицията ми ме излъга - а това се случва много рядко. Помислих си, че цялата добронамереност и чистота на намеренията е твърде демонстративна за да е истина.
Но интуицията се базира на личния ми опит най-вече - и със себе си и с другите. И тъй като аз съм твърде пасивна и потайна, ме изненада твоята неуморно желание да влияеш. И понеже не познавам друг, на когото му липсва поне връхчето на дяволската опашка, гледах на теб с леко недоверие.
НО, с времето се убедих, че си доказателство, че Господ продължава да праща най-обичаните си деца на земята. Не се променяй, остани си едно малко, чисто момиченце, за да напомняш. Твоите истини, за които спомена - не им изневерявай. Радвам се, че те има, наистина :)
цитирай
16. candysays - @ Letisi- да,
24.03.2007 19:57
точно така е...
Усмивки и от мен :)) И прегръдка {}
цитирай
17. candysays - @ Pill!.....
24.03.2007 20:20
Наистина дълбоко ме развълнува с този коментар... Почувствах се странно, никога съм си и помисляла, че така ме възприемаш... но ти благодаря, че го сподели с мен!
Искам да отбележа първо, че аз теб специално винаги съм те усещала по доста хубав начин, и като човек с душевност и възприятия в някои отношения, доста близки до моите, и категорично те харесвам по интуиция, която и мен по принцип рядко ме подвежда /но се е случвало все пак, на всеки се случва...:)/
Какво да ти кажа иначе?... И на мен едва ли ми липсва "поне връхчето на дяволската опашка", но... се стремя да го променям и трансформирам в нещо добро/намерено/ и светло и него дори... Държа другите хора да познаят най-доброто от мене /не че винаги е възможно/- близки и познати, както и далечни и непознати хора... Другото в мене /защото всички сме омесени от добро и ...не толкова добро, това всеки живял малко по-дълго на тази земя го знае.../ се опитвам да го преобразя и него в нещо добро... И наистина се оказа с времето, че съм придобила рядко срещан талант и дарба именно да трансформирам негативната енергия, помисли и прочие в нещо положително и светло... В добра енергия...Това е всъщност умението да /се/ пречистваш... Наистина се усъвършенствах невероятно много в това, и тъкмо защото адски много болка, самота и обида, чувство за обреченост и отреченост /и дори себеотрицание и инстинкт за саморазрушение/ са минали през душата ми, през съзнанието и сърцето ми... Именно заради тях станах дори по-добър, чист /пречистен/ и светъл човек, отколкото щях да бъда иначе навярно...
Това е мноого дълга история, дълъг път на развитие, който не обхваща -вярвам- само моите 25 години от този живот, ами и нещо по-старо... Предполагам минали животи и така нататък...
На моите истини- така изстрадани- аз няма никога да изневеря, в това можеш да бъдеш сигурна... Просто много внимавам за това... Научих се... И винаги вече съм само себе си. Нито повече, нито по-малко, както се казва...
Няма да се променям в същността си никога, това го обещавам тържествено, макар че- заради естествения ход на нещата, разбира се, ще се променям по-малко... Плавно и не в най-важните неща, просто заради развитието, заради усъвършенстването и хода на живота на тази земя... Така че едва ли ще остана /а и вече не съм ;)/ "малко, чисто момиченце", а голямо момиче, чисто по сърце... Но съм същевременно и малко дете, и помъдрял старец... И човек /който познава като такъв и бесовете.../, но и ангел, или поне с англеска частица у себе си... И още купища неща съм, и мога да бъда... Почти неограничено... :))
Да, и частица от Бога нося в себе си, като всеки човек, само дето моята, като на още някои хора, е по-осъзната... И съзнателно развивана... За да бъда човек, който е колкото може по-близо до нетленното... В нас и във Вселената въобще...
Явно успявам да се пречиствам и да бъда, щом ме усещаш така /невероятно много ти благодаря за тези думи, означават... неописуемо много..../:"НО, с времето се убедих, че си доказателство, че Господ продължава да праща най-обичаните си деца на земята."

П.С. И аз се радвам, че те има. Наистина...
:)*
цитирай
18. comfy - Много ти благодаря, Герда! :))
24.03.2007 20:54
Целувки и прегръдки от мен! :)**

Мерук*
цитирай
19. candysays - :)))*
24.03.2007 21:07
Добре си ми дошъл, Мерук ;)**
И пак заповядай тук ;))
цитирай
20. sasso - Ей момиче!!!
24.03.2007 21:07
Казват, че когато искаш нещо винаги намираш време за него - дали е така? Питам, защото няма по-голямо щастие на земята от това, да срещнеш човек като теб. А за съжаление не успявам да погълна всичко, което си писала, а искам!
А знаеш ли защо точно си толкова ценна за нас? Защото притежаваш уникална комбинация от ум, мъдрост и доброта. Когато хората имат ум, рядко са толкова добронамерени. От друга страна към твърде добрите хора се обръщаме с неверие и ги наричаме простодушни! Ти си прекрасен човек! Не спирай да споделяш!
Благодаря още веднъж и за прекрасния поздрав - това е една от любимите ми песни! Прегръщам те!:)
цитирай
21. candysays - Eй момче!!!! :)))
24.03.2007 21:41
Миличък Sasso, така дълбоко ме развълнува с този коментар! Не съм предполагала... Тоест зная ги за себе си тези неща, които си ми ги написал по-горе /и за които безкрайно много ти благодаря, и се радвам от сърце, че ме усещаш по този начин!/, защото са ми ги казвали неведнъж разни хора, които съм срещала по пътя си... Но все пак се учудвам все още колко силно и вярно и тук ме усещат хората /а и аз тях! И теб също!:)/, защото все пак във виртуалното общуване липсват важни елементи като погледа, очите, излъчването на човек... Но явно изключително много може да се изрази и усети и само чрез думите, с които общуваме предимно тук! Това не престава да ме удивлява, макар че го зная отдавна че е така... Все пак нали така съм обикнала и усетила и аз някои хора, които просто няма как да познавам "на живо"- например писатели като Достоевски, който е просто в сърцето ми! :)))
Знаеш ли, точно същото ми каза и моят приятел /с който сме заедно вече трета година, и изградихме прекрасна връзка помежду си с времето.../, първият път, когато ме видя и се запознахме и заприказвахме... Тъкмо това беше усетил у мене и той, и му бе направило впечатление /и явно е една от причините да се влюби в мене :)/- че съм едновременно много добър, но и умен човек, което се срещало рядко... Да, може би наистина се среща рядко, и затова им прави впечатление на хората... Радвам се, че успях да се изградя като такъв човек! И го направих донякъде съзнателно, просто исках ужасно много да бъда точно това! И станах... Избрах си светлия пример /както го наричам аз :)/ на някои хора, които усетих че са тъкмо такива. Разбрах- заради тях!- че е възможно... И за мен няма по-голямо щастие да бъда част и брънка от такава верига -да съм и аз вече такъв "светъл пример" за други хора, от своя страна... Това ме прави истински пълноценен и жив човек! Кара че да се чувствам нужна на този свят.... А както сигурно и сам знаеш, за един човек е много важно да се чувства нужен някому! :) Това са в крайна сметка най-съкровените неща в живота...
...И затова- бъди сигурен и спокоен за това- няма да спра да споделям /и тук, и въобще!/ Не мога да спра, а и няма нужда да спирам...:) Важното е, че имам красиви неща за споделяне... Пълни с вяра... В хората, както и в себе си...
Да ти призная честно, и аз не бих могла да изчета всичко, което съм написала някога, така че напълно те разбирам ;))) И на мен не ми стига времето, за съжаление, да прочета, изгледам, попия, осмисля и възприема всичко, което искам! Не е само наш проблем това, такъв е живота просто! Кратък е! Особено когато си емоционален, възприемащ и интелигентен човек! Дано да имаме повече от един живот, за да ни стигне времето все някога за всичко...- това е моята съкровена надежда и вяра!
А колкото до Депеш- аз съм влюбена завинаги в тяхната музика!!! Във всичко, което са създали... Невероятни са за мен /а и за още много хора, както разбрах с времето/, така че- още поздрави и споделени емоции ще имаме тук! :)

И накрая- че пак се олях с писането ;)- искам най-искрено да ти кажа, че и аз те усещам като прекрасен човек! И съм сигурна, че си. Както и Роси, както и твоята майка... /хубаво е човек да споделя тези неща наистина... Защо да остават неизказани?:)/
Прегръщам те и аз!!! :)*

До скоро!...
цитирай
22. darknesd - Хихих,
25.03.2007 12:59
Пак ме върна няколко месеца назад, тази песен не си я бях пускал скоро. Сега обаче ще си я чуя, специално заради теб и твоята слънчевост. Знаеш ли, постовете ти придават някакъв съвсем различен смисъл на всеки ден, когато се "отбивам" при теб:)
цитирай
23. candysays - :)))*
25.03.2007 13:37
Радвам се, darknesd! А понеже сме си говорили с теб за "Precious" специално, и мислех и за теб /наистина!/ като писах този пост, но... забравих да те спомена при "специално поздравените", за което те моля да ме извиниш... Макар че виждам- въобще не ти и минава през ум да ми се сърдиш за това ;))

P.S. Искам да ти благодаря и за топлите думи за мен, и моите постове тук... Вие направо ме разглезихте напоследък с толкова мили думи и комплименти, че се чудя къде се дяна вече! Не знам как да понеса толкова положителни енергии и високи оценки, насочени към моя милост! Ще взема да се засрамя накрая и да се скрия някъде, поне за известно време.......
;-))))*
цитирай
24. анонимен - So much love
25.03.2007 14:18
.....
цитирай
25. candysays - .....*
25.03.2007 14:28
It's true.... :)

P.S. Радвам се, че ме посети, tlnet. Идвай пак! :)*
цитирай
26. анонимен - candysays
25.03.2007 14:42
мисля ,че имаш нужда от малко критика ;)
цитирай
27. candysays - Възможно е, tlnet... :)
25.03.2007 22:25
Но не си мисли /съдейки само по това, което си прочел по-горе/ че е липсвала и критика в живота ми... ;)
Но, честно казано, тя не ми се отразява особено добре... Стига да не е искрена, основателна и добронамерена...
цитирай
28. wildroses - Мила Кенди,
26.03.2007 11:41
Благодаря за поздрава! ;)))
Безценен жест с много ценен текст! ;)))
Поздрави
цитирай
29. candysays - Дива Розичке! :)))*
26.03.2007 12:09
Радвам се, че ти е харесал поздрава :)
Успешна седмица! :))*
цитирай
30. katju6a - ...
27.03.2007 17:31
Ах, какъв пропуск - не съм ти казала "Благодаря!" ... А песента е толкова хубава...
цитирай
31. candysays - :-))))*
28.03.2007 10:25
Не бой се, Катюшинка! Важното е, че сега вече я видя ;) Радвам се, че ти харесва песента.......
:-*
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: candysays
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4280843
Постинги: 786
Коментари: 9096
Гласове: 52603
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Книгата ми "ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ТЪЖНО-СИНЯ", 2014 г.
2. ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ - мой проект за интервюта с най-различни хора за същественото в човешкия Живот
3. Аз избрах Любовта
4. Втората ми книга - "СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ В СЛЪНЦА"
5. Love letter to God
6. Моите залези. От една сестра /по душа/ на Малкият принц...
7. Душата ми е поле от слънчогледи...
8. Малко поток на съзнанието... Моето съзнание.
9. Нещо смислено..
10. Най-важното!...
11. За Детето - с Любов и уважение. Друга моя фейсбук-страница...
12. Един сайт, който създаде един специален човек за мен - с мои творби
13. Моят профил във Фейсбук
14. За моята книга... Един от първите отзиви след отпечатването й.
15. Мое интервю за "Новата журналистика"
16. Най-добрият начин да живееш
17. МОЯТ ПИСАТЕЛСКИ БЛОГ
18. Още един мой блог... ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ
19. Моят профил и моите текстове в сайта ГНЕЗДОТО
20. ТРЕТАТА МИ КНИГА - ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ, изд. Либра Скорп, 2018 /с интервюта от едноименния ми проект/
21. "ЛЮБОВТА Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ БЕЗКРАЯ" - четвъртата ми книга
22. За и от мен - в сайта на издателство "Либра Скорп", гр. Бургас
23. "БОГ И САМОТНАТА ГАРА"
24. МОЯТ ЛЮБИМ ЧОВЕК
25. Моят профил във Фото-Форум
26. Идеята за МУЗЕЙ НА ДОБРОТО
27. ВЯРА В ЖИВОТА - още един мой проект/блог
28. Статия за мен в УИКИПЕДИЯ
29. СЪКРОВИЩА...