Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2009 16:50 - Снимки от сватбата ми, която бе на 11 октомври 2009 :)
Автор: candysays Категория: Лични дневници   
Прочетен: 56088 Коментари: 110 Гласове:
33

Последна промяна: 04.11.2009 16:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
...И сега най-сетне разполагам със снимките от сватбения ни фотограф и намирам време да споделя някои от тях с вас :) Ще публикувам малка част в блога си, защото снимките са над 1700 - и то само от двамата професионални фотографи! Пък със снимките, които гостите направиха са сигурно около 2000 - само за един ден! ;)

Станахме много рано този ден.. В 5:30. Аз почти не бях спала, за него - не знам.. Бил е болен, с температура вечерта, преди сватбата.. Аз бях малко по-добре :)

Сутринта той се приготвя:
image

Аз също - другаде, нали трябваше да ме взима от моето семейство :) В този момент около мен се суетят майка ми, единия фотограф, гримьорка, фризьорка и една моя приятелка - шаферка - а още е 8 сутринта.. Другите приятелки и шаферки ме чакат по-нататък по трасето..

image

Васко отива при кумовете да ги вземе първо тях:

image

Това са те - Галя и Ники :)))
image

После идват при мен и брат ми подава на Васко една от обувките ми, за да ме "откупи" от моето семейство ;)

image

image

Последни приготовления от моя страна:
image

Първата ни среща в сватбения ни ден- с целувка, разбира се:

image

Преди да тръгнем всички заедно към ритуалната зала:
image


image

Ето я и малката шаферка:
image

Наздравици вкъщи преди да тръгнем:
image

Излизам с кума под ръка:
image

Качвам се в колата:
image

Ето ни в Гражданското - подписахме в ритуална зала "Оборище", София:

image

Там, в Гражданското, противно на това, което си мислех, беше като че ли най-емоционалната част, истинското вричане (понеже в църквата не ни питат и не казваме самите ние нищо всъщност). Гласовете ни странно и някак сюрреалистично отекваха в тишината, която цареше в залата, въпреки многото присъстващи хора: "...Сега и завинаги..." Първо той, после - аз. Бяхме леко болни този ден, гласът ми беше леко променен и звучеше наистина по-различно от обикновено, когато и аз най-сетне изрекох тези думи: "...Сега и завинаги..." Звучах сериозно..

image

image

image

Моят подпис - край, омъжих се наистина! ;)
image

Я, някой иска да ми стане съпруг.. ;)))
image

Не може и без подпис от свидетелите-кумове:
image


image

Първата ни целувка като младоженци:

image

  Венчалните пръстени:
image


И... "Горчиво" за нас:
image

image

image


image


image

Тука май приличам на елф ;)

image

Родителите ни.. и малката шаферка - пременница на Васко, разбира се е в кадър :)
image

Вече ни връчиха и удостоверението за граждански брак - не зная защо - на мен :)
image

Прегръдки с кумовете:
image

Приемане на поздравленията в ритуалната зала след церемонията - най-напред от родителите ни, а след това - от братята - моя и неговия:

image

Това са брат ми и неговата приятелка:
image

Децата на кумовете ни (те си имат отделни семейства, но са приятели) черпят гостите на сватбата ни, след като са минали да ни поздравят:

image

Позираме след  поздравленията за снимка с майка ми и нейна приятелка:
image

Получих купища цветя - огромни букети! Повече отколкото съм получавала когато и да било в живота си. Но някой ми ги отнесе нанякъде..  и ни ги даде вечерта :)))

Излизаме от ритуалната зала - вече женени! :)
Решихме да не ме носи на ръце - ще вървим в живота си един до друг, както на тази снимка.. Но не в тези сватбарски дрехи, разбира се ;)

image

image


И малко снимки от фотосесията ни след сключването на гражданския брак - отсреща в парка Заимов.. Беше необичайно топъл за сезона ден (последния такъв, след това застудя изведнъж, така че имахме късмет с времето наистина!..) и имаше много народ и малки деца в градинката.. Хората ни поздравяваха :) 
Странно е - само в този ден навярно на човек му пожелават щастие и непознати хора, с които просто се разминава по улицата...

image

И една черно-бяла.. за цвят ;)
image

image


image

Златна есен.. Красотата на октомври.. :)

image


image

image

image


image

image


Понеже станаха доста снимки за един пост - следва продължение със сватбени снимки в следващия - в църквата - храма "Света София" (близо до "Александър Невски") и в ресторанта...  Когато сколасам да ги кача и тях :)

П.С. Ето няколко и тук все пак - от църквата и ресторанта, а в следващите постинги - повече снимки от тях:

image

image

Пред църквата, след венчавката:
image

С кумовете:
image

С родителите:
image

И малко от ресторанта :

image


image

image

Най-сетне със свален воал :) Олеква без него..
image

С трите момичета-кокичета, скъпи гостенки на нашата сватба :)))

image

Дали ще си спомнят сватбата ни след време?... :)
image

Ние със Васко ще помним този ден със сигурност!

Специални благодарности на Балевски и Орешков, които заснеха професионално сватбата ни - благодарение на тях ще имаме прекрасни спомени от нея за цял живот!

Два дни след сватбата заминахме на кратко сватбено пътешествие - въпреки кризата :) - до Рим, Вечния град.. Там бяхме от 14 до 19 октомври.
Беше хубаво... Пътувахме дотам и обратно със самолет, а аз от дете не бях летяла, все с автобус бях излизала от страната.. Но ми понесе добре :) Мога пак ;) В някой следващ постинг ще публикувам малко снимки и оттам.. Доста направихме, пак ще трябва да избирам.. :)

Накрая - поздрав с песента, която избрахме с Васко да бъде "нашата песен", на която танцувахме и първия си танц в ресторанта като младоженци.. "Stand by me" на Ben E. King.. Изборът на "нашата песен" беше доста труден, защото има много прекрасни песни, посветени на любовта и имаме много (особено аз) любими сред тях..

Надявам се, че Ви беше приятно да присъствате виртуално на нашата сватба.. Не знам дали подбрах най-добрите снимки, но поне се опитах да предам атмосферата..
Имахме гости чак от ЮАР, от Хаваите.. И от разни части на Европа. Все българи, живеещи в чужбина.. Близки на Васко. И един американец. :) И всички те се събраха през октомври, заради нашата сватба, в България! В София.. В красивата ни страна, в един красив сезон, по красив повод... Беше чудесно! Стана ни "втори дом" за около две седмици летището - посрещахме, изпращахме, самите ние пътувахме после за Рим.. Вълнения големи бяха. Хубави спомени...

Беше наистина незабравим ден, и се радвам, че го създадохме двамата! Доставихме радост на много хора - това е най-важното за мен. Особено на родителите ни и на някои други близки хора.. Видях сълзи в очите на някои при поздравленията след ритуалната зала и това много ме трогна и развълнува!... Не го очаквах може би.. Вълнението на хората.. Беше голямо наистина.

Три пъти този ден мои приятелки ми казаха, че съм "като ангел", отивали ми белите дрехи.. Отдавна не ме бяха наричали "Ангел"..
Фотографът ни, който снима постоянно сватби, всеки уикенд през пролетта и лятото, ни каза, че нашата сватба е била с най-хубаво време от всички есенни сватби тази година. Сигурно имахме късмет с времето, защото двамата обичаме есента.. Особено аз :)

Не зная дали беше най-хубавата сватба, и дали аз съм била най-хубавата булка, нито пък той - най-хубавия младоженец.. И не ме интересува. Според мен "най" в това отношение просто няма! Всички са хубави, сами по себе си, за себе си, защото и когато се обичат..
Но съм щастлива, че нашата сватба беше точно такава, каквото бе! Няма съвършени неща (и хора, и сватби включително), но има прекрасни! :) И това е повече от достатъчно...



Гласувай:
33



1. анонимен - Честито!
26.10.2009 16:56
Приличате си като брат и сестра!
Бъдете щастливи и създайте здраво и красиво поколение, поне 2-3 дечица!:)))))
цитирай
2. frina - :)
26.10.2009 16:56
Mного щастие и попътен вятър:)))
цитирай
3. chris - е... ами... честито... :-)
26.10.2009 16:58
е... ами... честито...
:-)
цитирай
4. candysays - Благодаря ви!
26.10.2009 17:01
@ 1, наистина е така :) Приличаме си като брат и сестра, а пък за такива двойки казват, че са най-сполучливи.. Знам ли, дано.. :)

@ frina, chris - кратко и ясно: благодаря! :))
цитирай
5. kasnaprolet9999 - Честито и от мен,
26.10.2009 17:03
Желая ви щастие и рози, слушай свеки, казвай да и си прави както си го знаеш.
цитирай
6. cefulesteven - Честито, честито, честито. . . :...
26.10.2009 17:06
Честито, честито, честито...:)))))))))))))))))

А снимката в парка, с окапалите листа, направо е уникална, но това е най-малкото...

Щастие!!!

Щастието е тази красота, която си открила....

Живи и здрави!
цитирай
7. punkass - Боже, невероятно красива си ! И си ...
26.10.2009 17:12
Боже, невероятно красива си ! И си толкова щастлива, той също! Вярвам, че е било незабравим момент, пожелавам ви цялото щастие на света!!!
А снимките сред листата са най-красивите в цялата сесия :)))))))))))
цитирай
8. diamant1965 - Честито! :)))
26.10.2009 17:17
Бъдете много щастливи и винаги влюбени! Красив и безметежен семеен живот ви желая! :)
Наздраве!
цитирай
9. martito - :)))
26.10.2009 17:21
Честито да ви е! Много любов!:)
цитирай
10. candysays - Благодаря ви, мили хора!
26.10.2009 17:22
@ късна пролет, може би така ще правя :) Благодаря за съвета :)

@ Стеф, благодаря ти! Дано сме щастливи, дано!...
И на теб, на всички вас желая щастие!!!

@ благодаря ти за прекрасните думи, punkass! Бях доста уморена от приготовленията и недоспала от вълнение, но се радвам, че хората ме намират за красива на този ден! :)
Наистина денят беше незабравим, макар че мина неусетно, като насън.. Така ми казваха че ще мине сватбения ни ден вече женените и то наистина се оказа, че така минава! Но си заслужава :) Особено като си гледа после снимките човек.. А днес ще си вземем и филма от оператора - очакват ни още вълнения!
Колкото до снимките с листата - и аз ги харесвам много.. Обичам есента, септември и октомври, а дори и ноември и декември (когато съм родена) и затова избрах този сезон за сватбата си. И Васко се съгласи, понеже и той обича есента..
Желая щастие и на теб! :)*

@ diamant, martito - благодаря ви и на вас за пожеланията! :)))
цитирай
11. анонимен - Много щастие на младото семейство
26.10.2009 17:28
Много сте красиви и одухотворени. Пожелавам ви любов и хармония във взаимоотношенията,здраве,радост и хубави, като вас, деца.
С много обич: мама
цитирай
12. candysays - Благодаря ти,
26.10.2009 17:29
МАМО! :)))

Целувки и прегръдки от мен!!!
цитирай
13. olimpiq - ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО, мила candysays, ...
26.10.2009 17:37
ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,мила candysays,желая ти дълги олимпийски коридори в една прекрасна твоя лична олимпиада в която ти и съпруга ти да сте винаги златни финалисти вав всяко начинание@--,--->>-----
цитирай
14. ka4ak - :))))))))))))))))))))))
26.10.2009 17:37
21. ka4ak - Всичко най,най и по!!!
11.10 21:55
Заедно щастливи винаги!!!
цитирай
15. aida - Честито слънчево девойче :)))))))))))
26.10.2009 17:50
Бъдете здрави и се обичайте много. Съхранете слънцето в душите си и бъдете винаги щастливи.
:)))))))
Сърдечен поздрав от мен :), че и аз бях на сватбата ви чрез снимките :)
цитирай
16. reffina - Ама много да сте щастливи! Много!
26.10.2009 17:52
Ама много да сте щастливи!
Много!
цитирай
17. kass - candysays
26.10.2009 17:59
честито, много щастие, любов и дечица ви желая...
цитирай
18. taistvena - много щастие и любов....
26.10.2009 18:12
Много щастие и любов в семейното огнище ви желая!
Брачния ден е един от най-хубавите и незабравими дни в живота :)
цитирай
19. candysays - Още веднъж - БЛАГОДАРЯ! :)
26.10.2009 18:22
@ Олимпия - чудесно и много оригинално пожелание! :))) Дано!

@ ka4ak, благодаря!!!

@ aida, радвам се, че и ти беше на сватбата ни чрез снимките ни! Аз съм всъщност доста изстрадал човек, по-скоро тъжно момиче, но усмивката ми е такава явно, че хората ме мислят за слънчева :) А може пък и да съм, знам ли и аз?!... :)

@ reffina, kass, благодаря ви! И аз се надявам на дечица, и двамата искаме силно.. Поне едно детенце :) Бебче, което ще отгледаме с много, много любов и грижа..

@ taistvena, така е! Незабравимо е и си заслужава човек да се ожени, ако е решил да бъде с някого, ако обича и е обичан! И ако обстоятелствата в живота позволяват, разбира се.. На мен веднъж не ми позволиха да се оженим с един човек, с който много се обичахме.. Но сега се случи. Важното е човек да живее с любов, а не толкова с кого ще живее.. Така е според мен поне. С кой ще си е въпрос и на съдба, не толкова на личен избор, често пъти..

Желая Ви щастие от сърце и аз! На всички Ви!
Благодаря за вниманието!!!
цитирай
20. baletlnetpepas - Честито!
26.10.2009 18:26
Това е сватбата, която заслужаваш!
цитирай
21. candysays - Благодаря,
26.10.2009 18:28
baletlnetpepas :)
цитирай
22. compassion - Честито, мила!
26.10.2009 18:39
Дано любовта укрепне във вас!
цитирай
23. mamas - Честито и от мен!
26.10.2009 18:44
Красиви сте, защото щастието грее на лицата ви!
Красиви сте, защото се обичате!
Нека винаги е така!
цитирай
24. martiniki - Честитоooooooooooooooooooooooooo!
26.10.2009 18:45
Мир и любов!
цитирай
25. errorreport - Бъдете много щастливи
26.10.2009 18:56
и се обичайте истински :)
цитирай
26. katan - Мила Криси!
26.10.2009 19:20
ЧЕСТИТО!!!!!
Много любов,щастие и дълъг семеен живот с Васко!
Явно с моето боледуване съм пропуснала това толкова важно събитие!
Но много се радвам,че то е факт!
А на снимките, както и в живота си една ефирна, нежна принцеса!
Пожелавам ти още нещо,което си написала сама :"ще вървим в живота си един до друг" - така да бъде! Повярвай ми няма по-хубаво от това!
Обичам те,Криси и ти желая прекрасено семейство, което да се увеличава!
цитирай
27. enjoy6 - Ех, че хубаво :)
26.10.2009 19:24
Честито мила Канди!
Много сте красиви!
Пожелавам ви мнооого любов!
цитирай
28. bogolubie - Бъдете благословени!
26.10.2009 19:56
Да се радвате на внуци и правнуци и да остареете заедно! Да ви е лек живота!
С поздрав: ЕСТИР !
цитирай
29. boristodorov56 - Да сте живи и здрави 100 години и до ...
26.10.2009 20:25
Да сте живи и здрави 100 години и до доживеете заедно
пра-пра внуци!
цитирай
30. sowhat - кенди
26.10.2009 20:39
пожелавам ви да запазите тази любов до дълбоки старини.

бъдете щастливи !

и ти си прекрасна булка :))
цитирай
31. dorichela - Много, ама много сте хубави!!!! :) ...
26.10.2009 20:40
Много, ама много сте хубави!!!! :) Желая ви цялото щастие и любов на земята! И все така да се обичате и да се усмихвате!! :):):)
цитирай
32. ninaantonova - Честито от мен!
26.10.2009 20:56
С пожелание за много радост, здраве, щастие, сбъдване на съкровените мечти и мно...го късмет. :)
цитирай
33. svoboda64 - Поздравления и от мен,
26.10.2009 21:35
Бъдете все така вдъхновени и одухотворени: този запас ще ви е нужен занапред ;)
цитирай
34. esen - Сега видях, че е имало сватба! Много, много се радвам, Ангелче!!!
26.10.2009 21:58
Да ви е честито! Нека любовта ви е безкрайна и вечна и да ви дари с много здрави и весели деца!!!
Наздраве!!!
цитирай
35. candysays - Благодаря на всички ви!!!
26.10.2009 22:46
Много сте мили! Благодаря!

Дано се сбъднат пожеланията ви! Живота не е лек, и никога не е бил, трудности всякакви, под път и над път и аз нямам илюзии в това отношение.. И той е като мен. Сигурно затова се решихме да се оженим по време на криза :)
Но вярвам, че е най-важното да имаш някого до себе си в добри и трудни времена, както и ти да си опора някому - това прави живота смислен!
цитирай
36. candysays - @ compassion, mamas, errorreport, martiniki,
26.10.2009 23:01
благодаря ви! Вашите думи и присъствие тук значат много за мен наистина!
цитирай
37. innersmile - прекрасни снимки, миличка :) бл...
26.10.2009 23:03
прекрасни снимки,миличка :) благодаря ти че ги сподели...прекрасни като вас и церемонията ви :)
много щастие и любов и занапред :) :*
цитирай
38. candysays - @ Скъпа Катя,
26.10.2009 23:03
благодаря ти от сърце! И аз те обичам! :)))

@ enjoy6, bogolubie, boristodorov - благодаря ви приятели! Наздраве! :)))
цитирай
39. letisi - много красота любов и усмивки
26.10.2009 23:03
от мен:)))
цитирай
40. candysays - @ Соу, Дори, Нина, Забавната, Свобода, Злате, Летиси
26.10.2009 23:06
благодаря ви!
Съжалявам че не успявам да намеря думи да напиша отговор на всяка от вас поотделно.. Но едва ли е и нужно :) Вие си знаете.. БЛАГОДАРЯ!
цитирай
41. candysays - @ innersmile, Весенце,
26.10.2009 23:11
благодаря ти и аз, че беше до мен на този ден!!! Беше прекрасно това, че го споделихте с мен, с нас.. Това е най-ценното.. За това си заслужава да направят сватба двама млади и влюбени, които са решили да са заедно задълго.. да споделят живота си! Е, има и други причини.. Но споделянето с хората е една от главните.. За мен беше наистина вълнуващо и бях много щастлива, когато разглеждах за първи път снимките от сватбата, които фотографа ни даде, и виждах всички тези емоции и усмивки на лицата ви - на лицата на гостите ни! Това ми стопли сърцето.. За това си заслужаваше!
Ще има още снимки - и тук в блога още ще публикувам, и на диск ще ти дам! До скоро :)*
цитирай
42. temenuga - Прекрасни сте! Излъчвате любов - ...
26.10.2009 23:41
Прекрасни сте! Излъчвате любов - чиста и споделена! Бъдете благословени и нека пътят ви заедно да е истински сплотен и белязан с всеотдайност и незатихваща обич!
цитирай
43. candysays - Скъпа Нуше, благодаря ти!
26.10.2009 23:43
Дано!...
Радвам се, че изглеждаме така! :)
И на теб ти желая... знаеш... Бъди щастлива и обичана!
цитирай
44. pilcho - Честито!
27.10.2009 00:19
Да сте ми живи и здрави... и на берекет да е!!!
цитирай
45. cinderellathespy - Честито и от мен!
27.10.2009 00:21
Много щастие и попътен вятър при плаването със семейния кораб! Написвам ти нещо, което моята кръстница от детството ми написа на моята сватба преди 6 години - никога не забравяйте и двамата, че тайната на дългия и щастлив семеен живот се крие във вечното приятелство! Поздрави, прекрасна булка си била, като принцеса!-:)
цитирай
46. odette - С най-добри пожелания :)
27.10.2009 01:50
От тези снимки искри красота. Очарователна сте, сигурна съм, че и семейството Ви ще бъде също толкова прекрасно. Дано чувството, изписано на лица Ви никога не угасне, а здравето и щастието да Ви следват неизменно.
цитирай
47. анонимен - десо
27.10.2009 02:10
Не се познаваме, но поздравления.Да сте живи и здрави.
цитирай
48. krassko - Много щастие Ви желая :))))))))))))
27.10.2009 05:48
Прекрасни сте! Страхотна двойка!
цитирай
49. анонимен - Chestito!
27.10.2009 06:09
Neka shtastieto vinagi vi suprovozhda, a liubovta bude vash suvetnik! Obichaite se ,togava vsichko e po-lesno na sveta i po-smislenno!
цитирай
50. victoriavselena - Честито,
27.10.2009 08:07
толкова се радвам за теб. Хубаво е да стигнеш до правилното решение и да кажеш ДА с пълна уста и сърце. Прегръщам те. :)
цитирай
51. анонимен - сърдечни пожелания за много щастие!
27.10.2009 08:48
излъчвате толкова позитивна енергия,толкова обич и щастие...пожелавам ви след 20 години да споделите с нас нови снимки с всичките си близки и приятели и с...порасналите си деца!
цитирай
52. rpatel - Честито! Страхотни снимки! Оби...
27.10.2009 09:00
Честито! Страхотни снимки! Обичайте се и бъдете минаги заедно, щом има любов, всичко останало ще си се подреди.
цитирай
53. анонимен - Честито!
27.10.2009 09:28
Благодарение на Вас денят ми стартира с усмивка!
Бъдете мнооого щастливи!
цитирай
54. анонимен - Знаех си,знаех сиии :)
27.10.2009 09:45
Казах ли ти,че ще бъдеш прекрасна булка???
Страхотни снимки,страхотна двойка - пожелавам ви дългогодишно и безоблачно щастие,усмихнат и изпълнен с разбирателство семеен живот,много здрави и хубави деца(и послушни)...и нека летите на крилете на мечтите си заедно завинаги!!!
цитирай
55. flyco - :)
27.10.2009 09:54
Браво! Честито! :)
цитирай
56. bonbonka1 - И от мен честито!
27.10.2009 10:22
Мила непозната приятелко! Толкова е хубаво да види човек щастливите ви лица! Върна ме 30 години назад! От сърце ти желая най-истинското женско щастие - уютен дом с любим човек, хиляди прекрасни топли вечери, в които лицето ти ще грейва, щом той позвъни, а тропот на няколко чифта детски крачета зад вратата ще гали слуха му, докато задъхан чака превъртането на ключа! Желая ви бодро и със стабилна стъпка да водите хорото на сватбите на правнуците си!
цитирай
57. анонимен - от Веса, непозната за Вас, която желае да ви поздрави
27.10.2009 11:18
Видях Вашите грейнали от щастие лица и Ви пожелавам здраве, безкрайна любов и да остареете заедно.
цитирай
58. candysays - @ pilcho, cinderellathespy, odette,
27.10.2009 11:18
благодаря Ви!!! :)))

@ Десо, не се познаваме, но благодаря! Бъди жив и здрав и ти! И щастлив!

@ krassko, благодаря! :) Така казват за нас.. Дано е истина :)

@ анонимен 50 - и аз мисля така! Сърдечни поздрави!
цитирай
59. candysays - @ Виктория, и аз те прегръщам! :)
27.10.2009 11:22
@ анонимен 52, благодаря за прекрасното пожелание!

@ rpatel, благодаря ти! И на теб желая щастие!

@ анонимен 54 - толкова се радвам за твоята усмивка тази сутрин! Благодаря! :)))
Нека денят ти е хубав също!
цитирай
60. candysays - @ 0rth0d0x,
27.10.2009 11:23
благодаря ти! Ти знаеше май най-отнапред от хората в блога и ме подкрепяше и по време на трескавата подготовка за събитието! Благодаря!!! :-* :)))
цитирай
61. candysays - @ flyco,
27.10.2009 11:26
благодаря! :)

@ bonbonka1, радвам се, че снимките от сватбата ни са ти върнали хубави спомени! Благодаря от сърце за чудесните пожелания!

@ мила Веса, хубаво е да те поздравяват и непознати! Чудесно е даже.. Хората като цяло са добри, вярвам! Благодаря ти и на теб за пожеланието :) Бъди жива, здрава и щастлива!
цитирай
62. candysays - Re на анонимните (3-4 коментара), които изтрих:
27.10.2009 11:33
Извинявам се, че Ви изтрих коментарите. Не се засягам и вълнувам особено от мнението Ви, че с Васко сме грозновати :) Нека сме! Аз не твърдя, че съм красавица. Аз съм просто човек, момиче, което може да обича и е решило да се ожени /омъжи тоест/. И имам своите специфични черти и лице, не притежавам идеални такива, но притежавам чар и мога да излъчвам нещо хубаво като любов, като всеки истински човек! Съжалявам, че са ви "загрозили" деня нашите сватбени снимки - не ги гледайте тогава! Това си е моят блог и аз мога да публикувам тук своя архив и дневник на важните събития от живота си, ако искам - а това, че администраторите на блог.бг са решили да ги направят достояние на повече хора вече не е моя работа и мое решение. Но аз не се срамувам от сватбените си снимки. Няма от какво :) Всеки има право на вкус. Желая Ви да се ожените, ако искате това, за най-големите красавици на света и от Холивуд чак да се дивят на сватбените Ви снимки и да Ви поканят за кастинг за филм или от Милано - за дизайнерски ревюта - това не е моята цел :) Аз споделям в блога си част от своя истински живот. Това е.

Всичко хубаво Ви пожелавам!

П.С. Изтрих коментарите Ви, защото твърде много се врязват в общия тон на хората, писали ми тук. За да няма дисхармония :) Ок?
цитирай
63. анонимен - Прекрасни сте
27.10.2009 12:34
Много сте хубави и всички ние, вашите приятели много ви обичаме и се гордееме с Вас.
Миличка, не обръщай внимание на зложелателите.....
Нека всеки ден за вас бъде прекрасен и с лекота да постигате мечтите си. Наслаждавайте се на времето, което прекарвате заедно, казвайте си често "обичам те", правете си често "изненади", които знаете,че ще зарадват другия, разхождайте се по красиви места и споделяйте красиви мисли, изживейте заедно ВАШАТА ПРИКАЗКА.
цитирай
64. comfy - Кенди,
27.10.2009 12:49
честито и от мен!!!

Пожелавам и на двама ви любов до дълбоки старини!!
... И да ме поканиш на Златната ви сватба, ок? ;)))

к.к.
цитирай
65. candysays - @ 64, благодаря!!
27.10.2009 12:52
@ Comfy, благодаря ти за пожеланието!
...Непременно ще те поканя тогава, стига да ни има още на този свят! ;)))*
Прегръщам те!
цитирай
66. анонимен - Perfektnata dvoika...
27.10.2009 13:53
...i perfektnata bulka!!!
цитирай
67. candysays - Стани, миличък,
27.10.2009 13:56
благодаря ти!!!! :*
цитирай
68. firefly1 - Много сте красиви -чудесна двойка ...
27.10.2009 15:25
Много сте красиви -чудесна двойка сте! Пожелавам ви да сте все така щастливи като на този ден, много любов и семейно щастие. И няколко дечица, които да ви радват :)
цитирай
69. анонимен - Красива е любовта
27.10.2009 16:12
Не зная кой какъв коментар си е позволил/ и са му го изтрили/,но според мен красотата е в любовта и любовта е тази която твори красота!
Животът е да се живее, той не е моден подиум и фотошоп, животът е с бръчки ,но не ка тези бръчки д се появявят от много усмивки!
МНОГО ЩАСТИЕ!
цитирай
70. candysays - @ firefly,
27.10.2009 17:13
благодаря ти! Усмивки от мен :)))

@ "според мен красотата е в любовта и любовта е тази която твори красота!" - и аз съм на същото мнение, анонимен! Много щастие ти желая и аз!
цитирай
71. анонимен - CHESTITO i ot men , nepoznata priatelko !!
27.10.2009 19:51
Niakoi predi men beshe kazal , che snimkite izlachvat krasota - az bih dobavila , ocharovatelna , valshebna krasota ! Ne vi poznavam , no moga da te uveria , che si edna ot NAI-KRASIVITE bulki koito sam vizdala do sega ( a te sa dosta ) . Pozelavam vi ot vse sarce vsichko nai-hubavo , mnogo dalag i stastliv semeen zivot s mnogo dechica koito da imat tvoiata valshebna usmivka i dobrotata koiato izlachvate i dvamata !
цитирай
72. анонимен - Болярче
27.10.2009 20:44
Много любов и късмет и деца - момченце и момиченце от мен!
цитирай
73. candysays - Болярче,
27.10.2009 20:46
благодаря ти от сърце! А дано!
цитирай
74. анонимен - Дано винаги да бъдеш толкова щас...
27.10.2009 20:48
Дано винаги да бъдеш толкова щастлива и чаровна! Имаш прекрасно излъчване. Свекървата ми се вижда малко простовата, а баща ти е командажия - на лицата им е изписано. :)) А ти имаш доброто излъчване на майка си. Обичайте се и се радвайте на живота и ви пожелавам поне три прекрасни и обичливи дечица!
цитирай
75. candysays - Re: 71
27.10.2009 20:51
Мила непозната приятелко, трогната съм от думите ти! БЛАГОДАРЯ ТИ!
Всичко най-хубаво ти желая и аз, от сърце!
цитирай
76. candysays - Re: 74
27.10.2009 20:54
Благодаря! :))) Дано!...
Колкото до свекървата - може би да, има нещо вярно, но е много добра жена и се разбираме добре, за щастие :)
А за баща ми си абсолютно права.. Майка ми е по-добрия човек от двамата. Радвам се, че така ни "разчете" по снимките.. Особено мен :)))

Сърдечни поздрави, с пожелание за приятна вечер!
цитирай
77. анонимен - С много добри пожелания от Котарака
27.10.2009 21:49
Ч Е С Т И Т О О О !!!

Бъдете, живи, здрави и щастливи!

Обичайте се и бъдете обичани, защото любовта

е благословена от БОГА!
цитирай
78. bledoin - Здраве и щастие
27.10.2009 21:56
А сега,малко забележки!Бащата извежда булката от родната къща,под съпровода на гайда и акордеон,като се пее една много тъжна песен.Не видях този момент и си помислих ,че сте евреи или мисюлмани. Но после виждам църковен брак,което ме навежда на мисалта,че колкото е по -малко българското,толкова е по -европейско.
цитирай
79. анонимен - ЧЕСТИТО
27.10.2009 22:11
Ще открадна снимката с листата за собствената ми коликция от любими интернет снимки.
Моля те, махни снимката пред входа на блока - разваля цялата атмосфера на идиличния, прекрасен свят в който ни поставяш за минутки.
цитирай
80. galinabg - Приказка за цял живот!
27.10.2009 22:31
Бъдете много щастливи. Толкова, колкото сте слънчеви и красиви в този ваш ден.
Обичайте се! Много!
Вярвайте си!
Не спирайте да мислите един за друг!

На добър час!
Поздрави и поздравления :))))
цитирай
81. chervenata - Честито
27.10.2009 23:36
някога и аз се омъжих на тая дата.
Дано имате много късмет и щастие!
цитирай
82. sigrina - [S]
28.10.2009 00:39
Честито, миличка!!! :) Много сте хубави и двамата! Пожелавам ви много щастие и любов... И скоро да станете трима :)
цитирай
83. анонимен - Честито!
28.10.2009 03:14
Бъдете много щастливи още поне 100 години! :)
цитирай
84. анонимен - Мило момиче, прекрасни сте. Бъдете ...
28.10.2009 07:14
Мило момиче, прекрасни сте. Бъдете щастливи.
цитирай
85. candysays - Re: 77
28.10.2009 12:38
Благодаря ти от сърце! И аз мисля така - няма по-висше нещо от любовта на този свят.. Значи е благословена, както казваш :)

Сърдечни поздрави от мен!
цитирай
86. candysays - @ bledoin,
28.10.2009 12:42
благодаря за пожеланието :)
Колкото до забележката ти - ами не е нарочно "по-малко българското". Странно ми е, че си си помислил нещо такова, след като почти всички сватби в града са като моята - на православни българи, като мен и съпругът ми. Първо, в града хората нямат родна къща, а живеят в блокове - за добро или зло :) И второ - доста проучвахме нещата кое как да бъде - както си му е реда да е - но никой не ни каза това, което ти казваш. Което ме навежда на мисълта (и знам, че е така!) - че в различните райони на България има различни сватбени традиции. Няма правилно и грешно, разбираш ли? Не сме се стремили да е "по-европейска" нашата сватба, просто я направихме, както я правят хората в София като цяло.

Нека си останем с добро. Поздрави!
цитирай
87. candysays - Re: 79
28.10.2009 12:45
радвам се, че ти харесва атмосферата от снимките ни! :)
Но не мисля да махам снимки, защото всяка е част от истината.. :) Нали разбираш?

Поздрави! :)))
цитирай
88. candysays - @ Галина,
28.10.2009 12:47
благодаря ти! Чудесни пожелания :)))
Всичко най-добро и на теб!
цитирай
89. candysays - @ vetrogon,
28.10.2009 12:49
благодаря ти за поздравлението и хубавия цитат!
Знаеш ли - същия ни подари, написан на една поздравителна картичка за сватбата, кумата ни :)))
Съвпадение?!

Поздрави!!!
цитирай
90. candysays - @ Червената,
28.10.2009 13:04
благодаря ти!
Случват се такива съвпадения :)))
Първи братовчед на баща ми се ожени на същия ден като мен, но в Пловдив! Затова и не дойде на моята сватба - бил е на неговата си и е извинен, разбира се!

И аз ти желая късмет и щастие!
цитирай
91. candysays - @ sigrina,
28.10.2009 13:18
благодаря ти и тук за прекрасните думи!!!
И на теб - всичко най! И успех в следването в университета и в готвенето :))) Видях в блога ти, че това е на дневен ред при теб сега.. :)
цитирай
92. candysays - @ скъпи анонимни 84 и 85 -
28.10.2009 13:19
благодаря Ви!!!

Бъдете щастливи и Вие! Желая Ви всичко най-добро :*
цитирай
93. анонимен - :)))) Честито !!!
29.10.2009 18:38
Много, много Щастие и нека Любовта винаги да гори в сърцата ви !!!

waterfall ;)
цитирай
94. lemonpie - ~ L ~
29.10.2009 18:49
Макар и с огромно закъснение, горчиво и от мен. Бъдете щастливи и нека дребните камъчета не обръщат колата.
цитирай
95. candysays - @ waterfall,
29.10.2009 19:39
благодаря ти!!! :)*
цитирай
96. candysays - @ Петя, здравей :)
29.10.2009 19:41
Радвам се да те видя отново в блога. Не е огромно закъснението ти - публикувах снимките и оповестих събитието едва тази седмица, преди това все не оставаше време..
Благодаря ти за пожеланието. Дано.
И аз ти желая щастие!*
цитирай
97. priqtel12 - ЧЕСТИТО!!!
30.10.2009 22:03
ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ ПО ПЪТЯ ВИ НАПРЕД!!!
цитирай
98. candysays - Приятел12,
31.10.2009 22:38
БЛАГОДАРЯ ТИ!!! :)))

Всичко най-добро!
цитирай
99. lion1234 - Честито и от мен, Кенди!
02.11.2009 14:24
Желая ви много радост и щастливо съжителство!
Ха, оказа се, че вашият празник е бил и мой празник - роден съм на 11 октомври! Страхотно съвпадение!
Мерси за вълнуващата разходка из Вечния град! Великолепни снимки, великолепно настроение!
Поздрави и всичко най-добро!
цитирай
100. candysays - Благодаря ти, приятелю!
02.11.2009 14:29
Датата наистина е прекрасна! Като за раждане и сватби на прекрасни хора.. :)) И в двата случая донякъде Съдбата я е избрала за нас..
Радвам се, че ти хареса и разходката :)

Всичко най-добро и на теб!
И макар на патерици - много здраве и щастие ти желая по случай рождения ти ден! Бъди!
:*
цитирай
101. nyakoj78 - Честито, Кенди!!!
13.11.2009 04:08
Желая ви всичко най-, най-, най-, най-хубаво, много щастие и невероятно много сбърднати мечти! Снимките са разкошни, а есенните, на които сте само двамата сред есенните багри и листа, са... нямам думи! Не съм забравил изключително топлото ти посрещане, когато си направих моето блогче преди време! (то остана скромно, но мисля да си направя друго и да пиша други неща ;)))
цитирай
102. candysays - Краси,
13.11.2009 13:58
благодаря ти!!!
Радвам се, че са ти харесали снимките.. наистина есента е красива, любовта -също, така че няма как комбинацията от тях да не е.. :)
И се радвам още, че помниш моето посрещане тук, първият коментар.. Аз бях забравила, но погледнах в блога ти и се сетих :))) Понякога се случва така.. човек зарязва нещо, поради други неща и разни причини, но хубавото е, че сме свободни тук - когато можем и където поискаме - публикуваме. И толкоз :))
Ако си направиш друг блог - моля, прати ми линк после да си го чета, когато имам възможност :)))

Сърдечни поздрави! :*
цитирай
103. zelenika - Много хубави снимки
30.11.2009 16:02
Най-вече тези в парка. Честито на младоженците и дълъг, щастлив живот!
цитирай
104. sisithebest - ох...
30.11.2009 16:08
и преди като гледах снимките и ми ставаше едно такова хубаво :) сега пак едвам се сдържам да не се просълзя... много красота, много емоционално! Пак и отново - честото !!! :)))
цитирай
105. candysays - Благодаря ти от сърце, Зеленика!
30.11.2009 16:49
Желая ти всичко най-хубаво и аз! Отбивай се пак :)
Хубава седмица!
цитирай
106. candysays - @ sisithebest,
30.11.2009 16:51
много се радвам, че изпитваш подобно вълнение като гледаш снимките от сватбата ни! Трогна ме с този коментар наистина..
Благодаря ти отново и аз!!! :)))
цитирай
107. mimayordanova - Бъете ВИНАГИ заедно.
02.09.2010 13:08
Бъете ВИНАГИ заедно.
цитирай
108. candysays - Благодаря!
02.09.2010 13:47
Искрено благодаря.. Вярвам, че ще е така. "Докато смъртта ни раздели"..
цитирай
109. xxxx - Хубави сте. Влюбени.
11.10.2010 13:00
:)
Честита годишнина..
цитирай
110. candysays - Благодаря ти, xxxx :)
13.06.2011 13:45
Макар и с голяяямо закъснение..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: candysays
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4280828
Постинги: 786
Коментари: 9096
Гласове: 52603
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Книгата ми "ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ТЪЖНО-СИНЯ", 2014 г.
2. ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ - мой проект за интервюта с най-различни хора за същественото в човешкия Живот
3. Аз избрах Любовта
4. Втората ми книга - "СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ В СЛЪНЦА"
5. Love letter to God
6. Моите залези. От една сестра /по душа/ на Малкият принц...
7. Душата ми е поле от слънчогледи...
8. Малко поток на съзнанието... Моето съзнание.
9. Нещо смислено..
10. Най-важното!...
11. За Детето - с Любов и уважение. Друга моя фейсбук-страница...
12. Един сайт, който създаде един специален човек за мен - с мои творби
13. Моят профил във Фейсбук
14. За моята книга... Един от първите отзиви след отпечатването й.
15. Мое интервю за "Новата журналистика"
16. Най-добрият начин да живееш
17. МОЯТ ПИСАТЕЛСКИ БЛОГ
18. Още един мой блог... ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ
19. Моят профил и моите текстове в сайта ГНЕЗДОТО
20. ТРЕТАТА МИ КНИГА - ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ, изд. Либра Скорп, 2018 /с интервюта от едноименния ми проект/
21. "ЛЮБОВТА Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ БЕЗКРАЯ" - четвъртата ми книга
22. За и от мен - в сайта на издателство "Либра Скорп", гр. Бургас
23. "БОГ И САМОТНАТА ГАРА"
24. МОЯТ ЛЮБИМ ЧОВЕК
25. Моят профил във Фото-Форум
26. Идеята за МУЗЕЙ НА ДОБРОТО
27. ВЯРА В ЖИВОТА - още един мой проект/блог
28. Статия за мен в УИКИПЕДИЯ
29. СЪКРОВИЩА...