Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 11:20 - Имам късмет и съм щастлива.. отново :)
Автор: candysays Категория: Лични дневници   
Прочетен: 25583 Коментари: 79 Гласове:
22

Последна промяна: 30.11.2009 14:05


Миналата седмица се решиха някои много важни въпроси от настоящото ми битие и то "като по чудо" - много бързо, ефективно и с голяма доза късмет.
Миналия понеделник ме взеха на нова работа (веднага, още при първата среща!) - при това хубава и която напълно ме устройва в момента :) Ще работя отново на държавна работа - в университетска библиотека (като "главен специалист" ;P). А аз тъкмо си търсех работа в книжарница или библиотека, защото обичам книгите и исках спокойна работа сега, тъй като ми писна от офиси, редакции и напрежение.. И за двете ми се отвори възможност, но книжарницата (много добре заредена с книги и баш в центъра впрочем) бе частна (естествено) и заради кризата се отказаха да ме вземат, тъй като нямаше как да ми плащат заплата, а наистина се бяхме уговорили да почвам след сватбата..
А се замислих тия дни и дали да не се върна в университета - да запиша някаква магистратура евентуално - и ето ме: от утре започвам работа в университетска библиотека :) Всяко зло за добро.
/Аз съм от хората, които аха да си помислят нещо и то се случва наистина.. За съжаление - не във всяка сфера от живота (поне не така бързо във всяка сфера). Но по отношение на работата напоследък - 100 %. Оше едно доказателство - съкратиха ме от последната ми работа точно 10 дни, след като реших, че много ми се иска да се махна оттам вече.. Но не смеех да напусна заради кризата - и те ме съкратиха :) Наистина ликувах вътрешно тогава, макар че разбира се, не го изразих по никакъв начин.. :) /

Та разрешението на въпроса с моята безработица се случи миналия понеделник - точно в първия ден, в който Слънцето навлезе в моя знак - Стрелец :) И това, ако не е съдба.. Може би знаете, че планетата на Стрелците е Юпитер, а тя именно отговаря за късмета :)) Та - от липса на късмет не мога да се оплача тия дни!
Три дни по-късно, а именно в четвъртък, с Васко си намерихме и страхотна квартира - почти веднага след като решихме да излезем да поживеем под наем. (На мен ще ми е за първи път в живота, и то в същия град, където съм родена и имам къде да живея.. но така решихме сега). Избрахме си да поживеем в много хубава, нова къща в полите на Витоша, чийто двор е цял зоопарк - има куче и четири котки, а вътре има и костенурки :) Ние ще занесем и папагала на Васко, за да допълним лудницата :Р И хазяите са много приятни хора на всичкото отгоре :) Разбираме се чудесно..
И там нещата се случиха с голяма доза късмет и съдбовни съвпадения, за да наемем мястото точно ние, под носа на друг кандидат.. (без да знаем това предварително). И само след един-единствен оглед, за разлика от повечето хора, на които се налага да се поуморят от огледи, докато попаднат на нещо подходящо..

А вчера пък пазарувахме в "Метро" (обичам да пазарувам там открай време..) неща за новия ни дом - за първи път - като истинско семейство.. :) Гледам касовата бележка от магазина - все интересни неща като за новодомци ;) - кофа, парцал и препарат за миене, метла (от модерните), прах за пране, течни сапуни и веро, вилици, лъжици и два ножа.. И какво ли още не - все от тоя сорт ;-) А пък мама ми подари предварително (за да не мръзна до рождения ден) неща, които исках нови - нов шал, шапка и ръкавици :))) За по-топла зима..
Сега двамата (както и нашите приятели) сме много щастливи :) Миналата седмица и късметът, който имах бе един страхотен подарък за рождения ми ден. Оценявам го високо..
Е, не всички са щастливи от нашето решение, ама няма как, за съжаление.. :( Сърдят се най-вече родителите на мъжа ми, при които живяхме тази година.. Досега. Разбирам как се чувстват и защо, но нищо не мога да направя.. Такъв е естественият ход на живота просто. Човек трябва да се научи да приема някои неща. Мъдро и спокойно - доколкото е възможно.. И доколкото е дорасъл духовно. Това е истината.

Та това са новостите покрай мен. Не че съм длъжна да ги споделям, но пък някак е хубаво да споделиш.. Поне аз обичам :)
Тъй като от утре почвам новата работа и ще се местим да живеем на новото място, където още не знам дали веднага ще имаме интернет, навярно няма да пиша тук тия дни. Но важното е, че животът ще върви.. и то добре :) Дано и при Вас да върви така!


Р.S. И понеже в петък имам (отново :) ) рожден ден - 28-ми поред, ще публикувам тук и една песен, която слушах преди около 10 години (на любимата ми група тогава - Alice in chains..) и си мислех защо ли този човек (вокала) пее, че е все още млад, след като следващата седмица навършва 28 години.. (това е част от текста - буквален превод: "It"s 7am on a Tuesday in August / Next week, I turn 28 / I"m still young").. Тогава, когато бях на 16/17/18 да си на 28 години си ми звучеше да си си наистина млад все още.. И сега ми звучи така :) 
Та ето сега, когато и аз предстои да навърша точно тези години, за които се пееше в песента, си я пращам като поздрав от себе си на себе си.. От онова себе си, което бях преди 10 години на това себе си, което съм сега на 28 години.. А то е едно и също (себе си).
И аз все още съм млада..
:)




Тагове:   Отново,   късмет,


Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Защо те наеха?
30.11.2009 11:26
За плашило в библиотеката ли?
цитирай
2. chara - Чудесни новини!
30.11.2009 11:26
Продължавай все така!
Поздрави за теб и за Васко!
:)
цитирай
3. candysays - @ 1,
30.11.2009 11:28
не, анонимен - аз съм красива, а освен това и умна и добра (само скромност ми липсва понякога, за жалост), та няма кой да се уплаши от мен :) Освен може би някой комплексар..
цитирай
4. candysays - @ chara,
30.11.2009 11:29
благодаря ти от сърце!
Ще предам поздравите!
Всичко добро и на теб :)
цитирай
5. анонимен - Все да върви!:))
30.11.2009 11:32
Успешни маневри!
За ЧРД ще мина в петък!:))
цитирай
6. kasnaprolet9999 - Желая ти успешен старт
30.11.2009 11:33
в личния живот и професионалната сфера, хубаво е когато нещо се започва отначало и начисто. Когато младото семейство е самостоятелно отрано се научава да поема само своите отговорности, без да разчита на родители. Едно време не можехме да си го позволим, жилища се намираха трудно, заплатите бяха ниски и ако отидеш под наем направо трябваше да се лишиш от много неща. Налагаше ни се да търпим властното държание на родителите, които продължаваха да се държат с нас като малолетни и да се сърдят, когато се опитвахме да отхвърлим помощ или съвети от тях. Когато ни идваха приятели на гости ги обсъждаха и даже оставаха при нас на масата, сякаш гостите са общи. Когато пък дойдеха техни гости, се сърдеха ако не им обърнем внимание по същия начин, както те правеха с нашите. Абе ужасна история, спирам само до тук и ти казвам, не съжалявай за нищо, така е по-добре, ще свикнат без вас.
цитирай
7. candysays - Мерси, Тит! :)))
30.11.2009 11:34
Ще те очаквам в петък ;)
Колкото до маневрирането във живота.. все повече го овладявам. Няма друг начин :)
цитирай
8. cecka1504 - Все такива новини да споделяш! У...
30.11.2009 11:38
Все такива новини да споделяш! Успех!
цитирай
9. candysays - Късна пролет,
30.11.2009 11:41
много добре си описала обстановката на живеещи заедно младо и старо семейство - на родители и (вече големи) деца! Благодаря ти за което! Явно не се променят някои неща..
И ние имахме подобни проблеми и затова взехме това решение. Не е лесно и в днешно време (особено покрай тая прословута криза) едно младо семейство да стане самостоятелно.. Но ще се справим някак - щом сме заедно и сме решили. Хубавото е, че и аз съм от София (и моите родители са дошли тук като деца още, по-рано от тези на мъжа ми) и има апартаменти за наследяване - защото ако трябваше да купуваме наш нов (и това обмислихме между другото) щеше да ни е вече непосилно и да започне мизерията и недостига на пари.. Но това временно решение с наема е екстра. Няма да ни е толкова трудно да се справим :)
А че ще свикнат без нас е ясно.. Ще се наложи просто. И като няма друг начин.. човек свиква, ще - не ще. Лично мен много ме изнервя принудата да живея някъде, където се държат с мен като с дете (все още), макар че имам десет години над пълнолетието.. И не е само това - това си е техният дом, с техните навици, с техния семеен живот - и аз оставам чужд, външен, периферен човек на него. Поне аз така се чувствам. А аз искам да съм си отново центъра на своята вселена. В чужд дом съм само гост, няма място за моята лична вселена..

Благодаря ти още веднъж. Поздрави и хубава седмица! :)
цитирай
10. punkass - Ето, нещата се нареждат, Криси, ...
30.11.2009 11:42
Ето, нещата се нареждат, Криси, важни са позитивните мисли! ;))
Много се радвам, че всичко, което искаш се сбъдва, заслужаваш го, използвай го на абсолютния максимум!

Усмивки :))))
цитирай
11. candysays - @ Цеце,
30.11.2009 11:43
благодаря ти! :)*
Успех и на теб!
цитирай
12. candysays - Да, нареждат се, Габи.. :))
30.11.2009 11:45
За мое щастие. Е, все още далеч не всичко, за което мечтая се е сбъднало.. Останаха още две-три много важни неща.. но вярвам и се надявам - всичко с времето си. Така е било и така ще бъде. Щом го пише в древните мъдри книги ;)

Поздрави и усмивки и от мен :))) Всичко най!
цитирай
13. cefulesteven - Само добро за добрите хора:))))...
30.11.2009 11:55
Само добро за добрите хора:))))

Поздрави и усмивки.

Аз пък днес, както си отидох на работа...така се и върнах, че няма нещо пари...Но вярвам, че ще е за добро.

Още даже не съм се стреснал като хората.
цитирай
14. buboleche - леле кви идиоти има!
30.11.2009 12:10
визирам първия коментар. радвам се че си щастлива, ти го заслужаваш. големи прегръдки.:)
цитирай
15. gothic - Късмет и от мен :))))
30.11.2009 12:16
Късмет и от мен :))))
цитирай
16. neslanchice - Поздрави и много хубави неща ви п...
30.11.2009 12:22
Поздрави и много хубави неща ви пожелавам! Всички решения са мъдри, когато да взети с разум И сърце, Криси. А освен че си красива, умна и добра, ти си Човек с голямо и топло сърце. Усмивки, много :)))
цитирай
17. candysays - Стеф,
30.11.2009 12:24
съжалявам за това, което споделяш :(
Дано да е само временно, само днес! И да се оправят нещата, преди да си се стреснал..

"Само добро за добрите хора" - както казваш ти самият. :)

Сърдечни поздрави и прегръдка!
цитирай
18. monna - Браво! Казах ли ти аз..
30.11.2009 12:25
Обич да е..останалото се нарежда...
Радвам се за теб, че вече си в хармония..със себе си.:)))
цитирай
19. candysays - Буболече,
30.11.2009 12:27
прегръдки и от мен! Благодаря ти :)
Колкото до първия коментар - от време на време някой анонимко (винаги) ми пише и такъв.. Обикновено ги трия, да не грозят обстановката, но този реших да го оставя за сеир :)
Под сватбените ми снимки имах анонимен коментар, че младоженците сме били грозновати. Изтрих го. Какво да му отговориш на такъв? Смятат се явно за висша инстанция..
цитирай
20. candysays - Готик,
30.11.2009 12:28
благодаря ти! Подобно и на теб! :)))
цитирай
21. candysays - Благодаря ти за топлите думи, neslanchice!
30.11.2009 12:30
Много ти благодаря.. Радвам се, че мислиш така! И че се запознахме и на живо вече, макар и за кратко :)

Много усмивки и от мен! :)))* Прекрасна седмица да имаш!
цитирай
22. candysays - Мона,
30.11.2009 12:34
благодаря ти за добрите думи в коментара! Така е, права си.. (за обичта и всичко останало) :)
Колкото до хармонията - ту съм, ту не съм.. И сигурно винаги ще е така. Такива сме, мисля си, ние, хората - пулсираме като Вселената - непостоянни, в ритъм от крайности и противоположности, като ритъм на сърце.. Това ни е човешката орисия, но не мисля, че е толкова лоша въпреки всичко.. :) Понякога изпадам и в депресия (като повечето хора), понякога тя е жестока.. Но важното е, че изплувам все някога и "изгрява слънце и на моята улица" :)))

Много обич и хармония ти желая от своя страна! :)*
цитирай
23. diso - Продължавай да си пожелаваш
30.11.2009 13:15
хубави неща:))
цитирай
24. tili - Щастлива съм, че те познавам, Кенди!
30.11.2009 13:18
Всеки твой постинг ми носи радост и го чета усмихната ;-))) Толкова доброта, искреност и мъдрост в едно прекрасно младо същество! На добър час и все с късмет !!!!
цитирай
25. candysays - Продължавам, diso,
30.11.2009 14:07
продължавам.. Пък те дано продължават да се случват :))
/За мое щастие лошите неща, които ми минават през ума - като страхове и тревоги (за другите и за мен си) - те пък не се случват.. Само мечтите! Какво щастливо.. хм.. обстоятелство свише нека го нарека. Сякаш Бог бди.. И аз съм Му благодарна за това...
цитирай
26. candysays - Скъпа Тили,
30.11.2009 14:09
много се радвам, че те правят щастлива моите постинги напоследък!!! Трогна ме с този коментар изключително много! Благодаря ти за добрите думи.. Прегръщам те!
Късмет и на теб!!!
цитирай
27. aida - Поздравления candysays :)))
30.11.2009 14:39
Съпътсвам хубавите неща от живота и те поздравявам за успехите .Дерзай мило момиче :))
цитирай
28. candysays - Благодаря ти от сърце, Аида!
30.11.2009 15:36
Всичко най-най-хубаво ти желая и аз!!!
цитирай
29. priqtel12 - Много се радвам на добрите новини при теб!!!
30.11.2009 17:46
Това е, защото си настроена позитивно. Успех в новата работа и много щастливи и вълнуващи мигове на двама ви в новата квартира!

Прегръдки!
цитирай
30. candysays - Мила Приятелко,
30.11.2009 17:52
благодаря ти! Не зная как съм настроена.. но поне не съм винаги разстроена ;)

Прегръдки и от мен! Много късмет и на теб!!!
цитирай
31. katan - Радвам се заедно с теб,Криси!
30.11.2009 17:55
Честа нова работа,която да ти носи спокойствие и удовлетворение!
Честити нови домакински придобивки!
Честити нови шапка, шал и ръкавички от мама - те топлят най-много!
Честита и ти,мило и красиво нежно цвете!
цитирай
32. candysays - Благодаря ти, Кате!
30.11.2009 18:01
И ти да си честита, и жива и здрава!!! Чу ли?! :)))
А аз освен нови шал, шапка и ръкавици, се сдобих и с нови тиган, тава и тенджера ;))) Тях пропуснах май да ги напиша горе.. Въобще - "въоръжени" сме вече с почти всичко нужно за едно ново домакинство! Много се гордея с този факт и наистина съм щастлива от него!

Прегръдки от мен! Дано имам и занапред добри вести за споделяне!.. До нови срещи! :)*
цитирай
33. veninski - Поздрави за теб и адаша! И да навъ...
30.11.2009 18:05
Поздрави за теб и адаша! И да навъртите заедно поне сто обиколки около Слънцето...
Поздрави от Родопите!
цитирай
34. iia - Ти ми стана много симпатична с това, което сподели!
30.11.2009 18:55
Ще бъдеш щастлива, защото умееш да се радваш на обикновените неща.
цитирай
35. totoni - Много успехи и от мен!
30.11.2009 19:31
Много успехи и от мен!
цитирай
36. martiniki - :)
30.11.2009 20:10
щастлива bydi!!
цитирай
37. ka4ak - Супер новина!!!
30.11.2009 20:35
Това е страхотно!Ще може да ходире на гости на родителското тяло,а и те също да ви идват на гости!Първото гнезденце в пътя с Васко!Толкова е хубаво!!!
Успешен и щастлив старт семейство,здраве и любов Ви желая!:)))
цитирай
38. candysays - @ Васко,
30.11.2009 21:19
благодаря ти! Поздрави от столицата! Лека, топла и уютна последна ноемврийска вечер :)
цитирай
39. candysays - Благодаря ти от сърце за тези думи, Ия!
30.11.2009 21:21
Радвам се, че смяташ така :) Дано..
Всичко добро!
цитирай
40. candysays - @ totoni, martiniki,
30.11.2009 21:21
благодаря ви! Бъдете щастливи и вие! :))*
цитирай
41. candysays - @ Владо,
30.11.2009 21:23
толкова е хубаво наистина!!! :)))
Радвам се много, че се радваш със и за нас! Бъди здрав и щастлив и ти! И късметлия като мене :)))
цитирай
42. esen - Заслужаваш щастието, Криси!
30.11.2009 21:43
Попътен вятър и много късмет!
цитирай
43. анонимен - Приятни минути
30.11.2009 21:49
сред милионите книги :-D

\m/
//
цитирай
44. mamas - Криси,
30.11.2009 22:07
ти си една прекрасна млада жена и заслужаваш (като всеки човек) своите щастливи мигове. Радвам се, че вече те познавам и на живо. А фактът, че рождените ни дни са един до друг (аз съм след теб), ни сближава още повече.
Бъди благословена!
цитирай
45. dorichela - Канди,
30.11.2009 22:18
много много се радвам за теб!!! Ама така трябва, на хубавите хора, хубави неща и емоции :):):):)
цитирай
46. krotalka - Браво на вас!
30.11.2009 22:35
Радвам се,че се щастливи и всичко при вас е наред!
Повече такива хубави новини да има и занапред!
цитирай
47. lion98 - Нека късмета продължава да бъде с теб и занапред!
30.11.2009 22:57
И както се казва, когато една врата се затваря, се отваря друга! Много щастие и усмивки!
цитирай
48. innersmile - :)
01.12.2009 01:57
прекрасен и много зареждащ постинг,наистина!
честито за новата работа и квартира,миличка!желая ти успех утре,дано си много удовлетворена!и много щастие,любов и топлина в новия дом!за теб поздрав с "home" :) а песента на Алис е прекрасна!благодаря ти че я постна и изобщо за целия постинг!
успешно начало още веднъж :) :*
цитирай
49. candysays - Благодаря на всички ви!!!
01.12.2009 07:24
Много сте мили! Трогнахте ме :) Благодаря!
Нямам време, за съжаление, да ви отговоря поотделно на всеки, но.. вие си знаете :) А аз тръгвам на работа сега ;)

Прегръдки за всички ви! Хубав ден!
цитирай
50. lubara - Поздрави, candysays !
01.12.2009 08:24
Все още си млада ?! Ама ти шегуваш ли се.
И един въпрос, твоята усмивка ли видях на 20. в чит. Николай Хайтов". Толкова много хора, обади се, ако беше ти.
цитирай
51. kasnaprolet9999 - Да допълня още нещо,
01.12.2009 09:10
когато заживяхме сами, отношенията с родителите(моите и на съпруга ми) ни се оправиха и си ходехме на гости с удоволствие. Та две жени в една къща или в една кухня не става, колкото и взаимно да си отстъпват, натрупват се в един момент негативи , които се взривяват от най-малкото недоразумение. Пропуснах да ти кажа, че се опитахме да живеем и при моите родители-пак същата баница. За това всяка жабка трябва да си знае гьола.
цитирай
52. rpatel - Честито! Само кажи, в коя библио...
01.12.2009 09:17
Честито! Само кажи, кога ще си там, че да ти дойда на гости! Че аз записах магистратура и сега пиша дипломна работа и съответно... хъм трябва доста да почета.
Така, че като нищо ще се видим в библиотеката.
Успех в новата работа! И много хубави моменти от сега нататък!
А колкото до новия дом... о сега тепърва ти предстоят хубави моменти! Аз съм в собствен дом от близо 2 години, Господ да го поживи дядо ми, че продаде едни ниви и ни даде пари за този сладък апартамент, и да знаеш колко е весело. Тепърва имам да си избирам мебели за хола. До сега се занимавах със спалнята. Много е забавно, обикаляш по мебелните магазини, харесваш си нещо, сравяваш цветове, размери, цени и накрая попадаш на Идеалната спалня! Поне така се случи с мен. Сега събирам пари и напролет сигурно ще почна издирването на Идеалната холна гарнитура! :-)))
Усмивки! И бъди много щастлива!
цитирай
53. tanyarisemova - Честито!
01.12.2009 10:50
Благърката, която направи най-хубавиятфоторепоргаж на представянето на нашето списаието.

Успех на новата работа мила и в семейния живот.
А по повод рожденния ти ден макар и на патерици ти пожелавам много ЗДРАВЕ, ОБИЧ и ПОДКРЕПА.
Поздрави!
цитирай
54. victoriavselena - радвам се за теб
01.12.2009 11:15
прегръщам те и те поздравявам
цитирай
55. candysays - Lubara,
01.12.2009 17:57
точно аз бях на 20-ти :))) Запознахме се и взех две твои книги с два автографа (както и от Мамас - по две) - за себе си и за Свобода (моя бивша учителка и настоящ съблогър :), която нямаше възможност да присъства на мероприятието. И ви предадох по една нейна стихосбирка, надписана от нея, специално за вас двамата :))

Та - аз бях :) Поздрави и до нови срещи! Виртуални и реални..
цитирай
56. candysays - Късна пролет,
01.12.2009 18:00
разбирам те отлично! (За жалост те не ни разбират в момента и се сърдят наистина.. :( )
Ние сигурно след това (поне за известно време) ще идем при баща ми да живеем, но понеже знаем, че ще е същото (тоест няма да е най-добре), решихме да си подарим малко спокойствие.. Но пък ще наследим и двамата апартаменти в София и просто няма смисъл да взимаме кредит за ново жилище тук - излиза двойно по-скъпо, като нямаш парите кеш, заради лихвите и таксите на банките.. :( Това вече е непосилно решение за нас. Но да излезем под наем сега ни е по силите и по джоба и затова решихме така въпроса на този етап :)))

Поздрави! Лека и уютна вечер!
цитирай
57. candysays - Рокси,
01.12.2009 18:01
отлично си описала картинката :))) Много е приятно това занимание наистина! До скоро, надявам се! (Ще ти пиша подробности на лични.) :)*
цитирай
58. candysays - Благодаря ти за пожеланията, Андрей!
01.12.2009 18:03
Точно така е... Точно така! :)
цитирай
59. candysays - Таня,
01.12.2009 18:05
благодаря ти за добрите думи и пожелания! :))) И се радвам много, че ти е харесал толкова моя фоторепортаж за първото списание на блога :)))
Само да те поправя - рожденият ми ден предстои :))) Този петък е - на 4-ти декември.. Може би не съм се изразила ясно в поста :)
Както и да е.
Поздрави и благодарности - още веднъж! :)*
цитирай
60. candysays - Виктория,
01.12.2009 18:07
и аз те прегръщам..
Благодаря ти!
цитирай
61. tanyarisemova - благодаря ти за добрите думи и по...
01.12.2009 22:34
candysays написа:
благодаря ти за добрите думи и пожелания! :))) И се радвам много, че ти е харесал толкова моя фоторепортаж за първото списание на блога :)))
Само да те поправя - рожденият ми ден предстои :))) Този петък е - на 4-ти декември.. Може би не съм се изразила ясно в поста :)
Както и да е.
Поздрави и благодарности - още веднъж! :)*


Аз не съм прочела правилно. Разбрала съм че е на 28-ми ноември, а то пише 28-ми подред. Извинявай мила.
цитирай
62. kombakova - На добрите хора се случват добри неща!
01.12.2009 23:21
Моята максима е, всяко зло е за добро! Вярвам,че позитивните хора съдбата ги обича,и винаги ще се погрижи за тях!Радвам се за Вас,мило семейство.Всичко добро!
цитирай
63. gkowachew - На добър час!
02.12.2009 08:29
И от мен!
цитирай
64. candysays - Tanq, nqma problemi :)
02.12.2009 08:57
Slu4va se da se oburka 4ovek..
Lek den!

цитирай
65. candysays - Мили kombakova и gkowachew -
02.12.2009 08:59
благодаря ви! :)))
цитирай
66. lubara - Поздрави, candysays !
02.12.2009 12:35
Ааа , не мога да сбъркам, твоята усмивка се вижда отдалеч. А Свобода ми изпрати много мили и сърдечни Л.С.
Благодаря ти ! Бъди здрава! На новата работа-след година да си шеф !
цитирай
67. candysays - И аз ти благодаря, Любо!
02.12.2009 13:30
Свобода е готин човек! И учител - по призвание и съдба :)
Сърдечни поздрави и от мен! Бъди жив и здрав! И все така вдъхновен и пишещ ;)
цитирай
68. smani - candysays
03.12.2009 18:11
Случват ти се сепур готино нещата като по филмите! :))) Заслужаваш го!

Създаде ми настроение постинга! ;)
цитирай
69. candysays - Радвам се,
03.12.2009 18:36
Smani! Благодаря ти! :)))

Всичко най-добро! И лека вечер :)
цитирай
70. candysays - P.S. Това "като по филмите"
03.12.2009 18:37
е супер израз ;) Откакто има филми.. Или иначе казано "като в роман".. "Като в книгите".. :)))
цитирай
71. bogolubie - candysays,
03.12.2009 19:13
поздрав и от мен, стария Стрелец. Аз съм с 30 години и 13 дни по-голяма от теб. Радвам се, че ти се подреждат така нещата! Пожелавам ти щастие, здраве и успехи в личния ти и професионалния ти живот и сладки рожбички. Писано е, че жената се спасява чрез чадородието.
Божието благословение да не те напуска никога!
Амин!
цитирай
72. анонимен - panazea
03.12.2009 19:40
Zdravei mila,radvam se za teb! Mnogo e interesno pri teb! Da imash vinagi kasmet! Badete stastlivi s liubimia! Pozdrav!
цитирай
73. candysays - Боголюбие, Панацея,
04.12.2009 09:17
благодаря ви за добрите думи!!!
Поздрави и на вас! Всичко добро!
цитирай
74. temenuga - Скъпа Кристина! Истински се р...
07.12.2009 15:39
Скъпа Кристина!
Истински се радвам за теб! Насълзих се, защото не е умряла все още в мен представата за топлото човешко Щастие, което просто струи от думите ти! Взаимопривързани бъдете винаги, качествени и одихотворени млади хора! Нека Съдбовната благослов бъде за вас двамата неизменна пазителка на любовта помежду ви!
цитирай
75. candysays - Нуше!
07.12.2009 18:31
Какво да ти напиша в отговор на твоя коментар?...
Благодаря!!! Прегръщам те..
цитирай
76. lubara - Още ли си щастлива ?!
07.12.2009 18:43
Още ли си щастлива ?!
цитирай
77. candysays - Да, Любчо :))
07.12.2009 18:46
Още съм щастлива..
Лека вечер!
цитирай
78. lubara - Благодаря, лека и за теб !
07.12.2009 19:07
Ами тази усмивка това заслужава !
цитирай
79. candysays - :)
08.12.2009 13:07
:))) Благодаря ти! Лек ден (вече) ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: candysays
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4280753
Постинги: 786
Коментари: 9096
Гласове: 52603
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Книгата ми "ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ТЪЖНО-СИНЯ", 2014 г.
2. ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ - мой проект за интервюта с най-различни хора за същественото в човешкия Живот
3. Аз избрах Любовта
4. Втората ми книга - "СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ В СЛЪНЦА"
5. Love letter to God
6. Моите залези. От една сестра /по душа/ на Малкият принц...
7. Душата ми е поле от слънчогледи...
8. Малко поток на съзнанието... Моето съзнание.
9. Нещо смислено..
10. Най-важното!...
11. За Детето - с Любов и уважение. Друга моя фейсбук-страница...
12. Един сайт, който създаде един специален човек за мен - с мои творби
13. Моят профил във Фейсбук
14. За моята книга... Един от първите отзиви след отпечатването й.
15. Мое интервю за "Новата журналистика"
16. Най-добрият начин да живееш
17. МОЯТ ПИСАТЕЛСКИ БЛОГ
18. Още един мой блог... ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ
19. Моят профил и моите текстове в сайта ГНЕЗДОТО
20. ТРЕТАТА МИ КНИГА - ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ, изд. Либра Скорп, 2018 /с интервюта от едноименния ми проект/
21. "ЛЮБОВТА Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ БЕЗКРАЯ" - четвъртата ми книга
22. За и от мен - в сайта на издателство "Либра Скорп", гр. Бургас
23. "БОГ И САМОТНАТА ГАРА"
24. МОЯТ ЛЮБИМ ЧОВЕК
25. Моят профил във Фото-Форум
26. Идеята за МУЗЕЙ НА ДОБРОТО
27. ВЯРА В ЖИВОТА - още един мой проект/блог
28. Статия за мен в УИКИПЕДИЯ
29. СЪКРОВИЩА...