Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2010 07:00 - На 29.
Автор: candysays Категория: Лични дневници   
Прочетен: 31597 Коментари: 90 Гласове:
39

Последна промяна: 06.12.2010 13:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето че се търкули още една годинка от битието ни и дойде време отново за "Happy Birthday.. to me" :)  Този ще е последния рожден ден в живота ми, който започва с цифрата "2" отпред.. Не че има чак такова значение този факт, но все пак.. за отбелязване е поне. А също е забележително, че се пада тази година в събота, та е още по-лесен за празнуване.. :)

Желая си (както и на всички) универсалното пожелание, лично според мен - а именно Щастие.. За мен то включва в себе си всичко.. Всичко, за което човек мечтае, всичко, от което има нужда.. За да чувства пълноценен и пълнокръвен живота си и себе си. А от това по-добре няма, не мислите ли? Да бъдеш щастлив.. Това е най-заслужаващото си нещо на този свят! Най.. Няма друго. Щастлив/а, според собствените си разбирания, според зова и ритъма на сърцето си.. 
Понеже съм човек, който наистина е преживял доста тежки моменти и периоди в живота си, който е губил лъча светлина и надежда почти напълно (и то в ранна младост, в много крехка и "зелена" възраст) и който се е събуждал и не е намирал смисъл от това събуждане.. Затова сега си пожелавам никога повече да не изживея подобни мрачни дни в живота си, и винаги да намирам смисъл в него и от него (от живота си), както го намирам днес.. Тоест - да не губя никога повече намереното с (и след) толкова мъка и трудности.. А аз съм такава, че имам нужда нещо да ме задържа тук, на този свят, за да остана.. Имам нужда да намирам смисъл от живота си, за да мога да го живея..
Желая си дни, изпълнени с мир, спокойствие, разбирателство с хората около мен, обич и радост! И сбъдване на мечтите, които се родиха в мен през последните години (а преди не мечтаех дори!..) Както и живот и здраве, разбира се. Всичко това формира моята лична представа за щастие.. Както и близките ми хора също да са живи, здрави и щастливи. Или поне да са сравнително добре.. Както и да помагам на хора, които имат нужда от това.. Това е една от най-големите ми мечти.

Накратко - желая си все повече "Един живот, желан и нужен", както е казал поета.. Какво повече от това? Ако успея да дам повече обич и грижа от себе си - това ще ме направи щастлива. Наистина.. Някак все ми се струва недостатъчно това, което правя - особено в сравнение с това, което чувствам и мисля, че съм способна да направя.. като добро, като нещо положително - за един човек, или за отделни хора, или пък за много хора дори.. Може би съм просто (малко или много) луда :) А може би просто съм истински филантроп и мечтател по душа - от онези, които просто не могат (да бъдат) по друг начин. Не е поза.. Такова е съзнанието ми, такова е сърцето, което бие в гърдите ми. Вече 29 години..
Пожелавам си и да се избавя от страховете, тревогите и притесненията си, защото до голяма степен именно те вгорчават живота ми.. Да бъда (по-)силна.. Или да си повярвам най-сетне, че съм наистина силна..
И може би един човек, една душа, не може да стигне до момента, в който ще може да направи нещо по-голямо, нещо по-добро, ако не е свикнала и изградила у себе си навика години, и дори животи наред, да обича, да помага, да търси мира и разбирателството, да търси развитието и творенето, съзиданието, а не разрухата.. Колкото и скъпо да струват тези стремежи понякога - защото боли, когато ти пука, защото можеш да изплачеш много горчиви сълзи, когато (и докато) си грешно, и дори превратно, разбран.. Но всичко се променя - вярвам в това. И вярвам, че е за добро.. То просто трябва да чака там някъде - на следващия ъгъл. Трябва да изпълни измъчения с радост и да потънат в забрава най-тъжните дни от живота.. На този свят..

И накрая - рождения си ден дължа, като всеки човек, най-вече на майка си. И искам тук и сега да й напиша отново - Обичам те! Благодаря ти.. Прости за неволно причинените тежки моменти! Струвало си е, мисля си.. Донесох ти и болка в този живот, но и радост.. Като всяко дете може би.. Все пак има равновесие значи.. Нека го има в живота на всички ни.

Та - Happy birthday to me. Надявам се утре (защото пиша тези редове в навечерието..) да бъде един спокоен и хубав ден от живота ми, прекаран навярно само с любимия човек този път. Надявам се винаги да се будя с присъщото ми любопитство, смесено с обич, към света - към широкия, шарен свят - и към хората.. Любопитство да видя какво ще ми донесе и този ден.. Смесено с благодарност, че ме има, че съм това, което съм, и че съм обичан и обичащ, пълноценен човек, само с няколко белега и рани в душата си, но, за щастие, неосакатен по никакъв начин в действителност.. Все още съдържам всички възможности в себе си - като един истински Ренесансов Човек.. Благодарна съм за това искрено. Или поне се опитвам да бъда..

image
Снимката е от това лято, от една почивка във Велинград през юли.. (Може да я видите и увеличена, ако искате..)
Сега само косата ми е още малко по-дълга.. :)
Да, това съм аз......


Аз съм.. как да ви кажа.. досущ като един войник. Ама не смел, велик, героичен, супер-силен и прочие, а от онези, които се страхуват и нямат никакво желание да ходят на фронта, в окопите и да убиват, но някой все им крещи над главите: "Move, move" ("Размърдай се, върви, по-живо!" - това последното - като по филмите) и те, щат-не щат, горките отиват.. И се молят само по-скоро войната да свърши, някак да оцелеят, ако може с по-малко жертви (нанесли и понесли върху себе си) и да се приберат у дома.. Където да започне истинския живот.. Та един такъв най-обикновен (а величието е именно в обикновените хора и в ежедневните "подвизи") и уплашен войник живее в мен, в душата ми, срастнал се е с нея понякога.. Та ето ме горе - един невидим войник в рокля. В синя като водата, или пък като на някоя добра фея, рокля..

Имайте и вие (и) днес един "Just a perfect day".. И никога не спирайте да мечтаете - като Джон Ленън в "Imagine"..
Добавих и трета песен - поздрав за прочелите и поздравилите ме тук - "Forever young", създадена през 1984, тоест малко след мен.. :) Нека бъдем винаги млади.. Нека се чувстваме така!...

~~~~~~

P.S. Добавям/ докладвам в края на деня как мина моя "just a perfecr day".. :) Наспах се до по-късно, закуско-обядвах, приемах онлайн и телефонни поздравления, а иначе прекарах деня с милия ми мъж само - следобед гледахме "Алфа и Омега 3D" на кино, возихме се из наводнените улици в подножието на Витоша, вечеряхме в любимия ми индийски ресторант и си купих торта, за да черпя утре с нея :) Ето ме - в края на щастливия ми, почивен и празничен ден с тортата, свещичките и букета, който получих сутринта..:

image









Гласувай:
58



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lava - Честит рожден ден!
04.12.2010 07:54
Да си жива и здрава и много щастлива :)))
цитирай
2. анонимен - Честит рожден ден, мило момиче!
04.12.2010 08:08
Бъди щастлива! Имаш цяла година с двойка отпред ;)))
цитирай
3. sestra - Честит Рожден ден, Кристина!
04.12.2010 08:15
Бъди здрава и винаги щастлива :)
цитирай
4. giminibilibob - Честит Рожден Ден!
04.12.2010 08:50
Пожелавам ти един наистина вълшебен ден и да съумееш да запазиш винаги светлината и усещането за щастие в сърцето си!
цитирай
5. анонимен - А За таткото
04.12.2010 10:25
няма ли едно благодарско...все пак и той
Много здраве и щастие!
цитирай
6. radalia - :)
04.12.2010 11:40
Бъди!
цитирай
7. candysays - Благодаря ви, приятели!
04.12.2010 12:36
@ lava, благодаря ти! Ти първа ми честити виртуално :))) Бъдете живи и здрави и вие - ти и твоите синове!

@ Слави, не е малко, нали? Още цяла година с 2 отпред ми предстои.. Не бива хич да се оплаквам! :)))
Благодаря ти за милите думи, виртуални приятелю! Ще ти разкажа един виц по този повод:
"Мъж се обажда в сладкарница:
- Искам да поръчам торта за рождения ден на жена ми.
- Чудесно! Колко свещички да сложим?
- Как колко? 29, разбира се! Като всяка година.." :))))))
цитирай
8. candysays - Re:
04.12.2010 12:39
@ Станимира, благодаря ти! Желая ти същото! Както и на трите ти дъщери :)))

@ giminibilibob, много мило, че се отби! Благодаря ти :) Сърцето е най-важно наистина.. И неговите усещания..
цитирай
9. candysays - @ 5,
04.12.2010 12:43
Прав си, анонимен. По принцип и фактически - "и той".. Но просто моя баща не е изиграл ролята си на баща добре и затова не пиша тук и за него "едно благодарско".. Просто чувствам майка си по-близка и положила доста повече грижа, за да порасна голям човек и да се развия правилно и затова я споменавам само нея.. А и я обичам повече :) Тя е силна жена, справила се е с много трудности, по един добър начин. Уважавам я :)
Благодаря ти за включването все пак и за хубавото пожелание! Здраве и щастие ти желая и аз!
цитирай
10. candysays - @ Ради..
04.12.2010 12:44
Така топли твоята кратичка дума.. Казва много, накратко. Умееш ги тези неща :)
Прегръщам те!..
И се радвам, че намина :)
Хубав ден! Сигурно във Варна ще е по-слънчев, отколкото в София :)
цитирай
11. henzelski - И от мен
04.12.2010 13:31
Честит рожден ден, почти адашче!
;)
цитирай
12. usmivkata - Честит рожден ден!
04.12.2010 13:59
Тръгнах да пиша "остани това, което си...", но някак си по средата се спрях и се замислих за това, че ти си духовен човек и развитието ти нагоре и напред е неизбежно. Затова, ще ти пожелая да запазиш чистотата на детското в себе си и да имаш много, много "just a perfect days"...:)))
Прегръдки!
цитирай
13. candysays - Благодаря ти, Краси!
04.12.2010 13:59
Всичко най-добро ти желая и аз на свой ред.. :)*
цитирай
14. universalnite000 - :) Честито, цялото Универсално ...
04.12.2010 14:07
:) Честито , цялото Универсално щастие да те споходи , candysays !
цитирай
15. pevetsa - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
04.12.2010 14:18
И тук да ти честитя твоят ден, и да те Благословя с много ЛЮБОВ и ЩАСТИЕ!
Алекс
цитирай
16. mamas - Честито, Криси!
04.12.2010 14:39
Бъди щастлива - с всичко, което влагаш в тази дума!
цитирай
17. yotovava - Честит рожден ден,... дете :))))))))))
04.12.2010 14:44
Тепърва те очакват много хубави дни. И не позволявай нищо да помрачи душата ти и да скрие усмивката ти вдън земя.
Защото докато се усмихваш и имаш очи за хубавото около теб - дотогава си млад.
Поздрав
Валя
цитирай
18. lubara - Всичко хубаво, Кристина!
04.12.2010 14:50
Усмивката да не слиза от лицето ти! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
цитирай
19. candysays - Усмивке,
04.12.2010 14:53
много хубави думи си ми написала! Дано се сбъдне пожеланието ти :)))
Прегръдки и от мен!
цитирай
20. candysays - Нео Нула,
04.12.2010 14:55
тази формулировка "цялото Универсално щастие" звучи наистина прекрасно!! Благодаря ти..
От същото щастие ти желая и аз! :*
цитирай
21. candysays - Благодаря ти и тук, Алекс!
04.12.2010 14:56
Здраве и щастие и за теб и твоето семейство!
цитирай
22. candysays - Славе,
04.12.2010 14:57
благодаря ти! Нека така да бъде! :) Наистина влагам много в тази дума, но няма как.. Щастието, както и Животът, не могат да бъдат повече или по-малко от това, което са.. което е заложено в тях да бъдат..
Сърдечни поздрави от мен! :*
цитирай
23. candysays - Валя,
04.12.2010 14:59
благодаря ти! Зная, че за мнозина "29" звучи като "дете".. Макар че за тийнейджърите.. си направо "дърт" на 29 ;)) Все още съм си и дете, признавам си :) Млади да се чувстваме, и щастливи - това е важното!
Поздрави и от мен! Хубав ден!
цитирай
24. veninski - Честит рожден ден, Криси! Бъдете ...
04.12.2010 14:59
Честит рожден ден, Криси! Бъдете благословени с Васко! И много, много щастливи!
цитирай
25. candysays - Любо, Васко,
04.12.2010 15:01
благодаря ви и на вас за милите думи и пожелания! Кратки и ясни :)))
Поздрави от мен, с пожелание за хубав ден и уикенд!
цитирай
26. smileme - Честит Рожден Ден, candysays!
04.12.2010 15:11
Всички хубави мечти и желания (написани и/или недоизказани от теб), нека се сбъднат! Бъди здрава, за да можеш винаги с усмивка да посрещаш прекрасните дни, които те очакват, през следващата година! =)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
SmileMorEveryday
цитирай
27. candysays - Благодаря ти за хубавия коментар, smileme!
04.12.2010 15:13
Ето - усмихвам ти се, много :)))) Хубав ден!
цитирай
28. priqtel12 - Живот и здраве,
04.12.2010 16:22
щастие и късмет и много хубави бъдни дни да има пред теб!
ЧЕСТИТО!
цитирай
29. kundalini - Жива и здрава!
04.12.2010 16:42
Бъди обичана жена.
От сърце пожелавам един нов и много истински смисъл да се появи във вашия живот!:)))

Честита бъди,Криси.
цитирай
30. cefulesteven - Честито Криси! Богата душа си и т...
04.12.2010 17:09
Честито Криси! Богата душа си и точен човек!
Бъди щастлива!
цитирай
31. nicodima - ЧРД!
04.12.2010 17:44
http://www.youtube.com/davidbowie#p/f/32/CvLnPO9t4Wg

И допълвам от постингите за Боуи - Never get old as the world falls down : )...
И не забравяй да мечтаеш!
цитирай
32. kasnaprolet9999 - Честито и от мен, много хубав авт...
04.12.2010 17:47
Честито и от мен, много хубав автопортрет си си направила, ако всички бяха обхванати от такива желания, светът щеше да е по-добро място за живеене и ти нямаше да се чувстваш като този войник. Дано имаш късмет да живееш в по-добро време. Много щастие ти желая, което включва всичко, което така добре си описала. Бъди полезна за себе си и другите около теб за да се чувстваш завършена.
цитирай
33. frina - Честито, слънчево момиче!:)
04.12.2010 17:51
Рождените дни с тройка отпред не са страшни, вече посрещнах два такива и оцелях.:) Бъди все така по човешки трогателна, чаровна и мила.:)
цитирай
34. malchaniaotnadejda7 - Скъпа Криси! Честит Рожден Ден!:)))
04.12.2010 18:19
От сърце ти желая здраве, любов и закрила! Да си все така вдъхновена и вдъхновяваща и сред хората, които те обичат! Ти си в най-хубавата възраст, която човек може да си представи. И то в началото й:) Бъди! Бъди все така ренесансово завладяваща и отдадена на прекрасното! Щастливо празнуване!
цитирай
35. demar - Здравей , мило момиче
04.12.2010 18:23
"Надявам се винаги да се будя с присъщото ми любопитство,
смесено с обич, към света..."
И...
" Бъди винаги ,млада!"....
какво по-хубаво пожелание....
Остани си млада наистина и много любов и разбиране около теб!

цитирай
36. vihra13 - Честит рожден ден!
04.12.2010 18:29
Бъди здрава и винаги щастлива :)
цитирай
37. explorer - поздрави за специалния ти ден и от ...
04.12.2010 18:40
поздрави за специалния ти ден и от мен!
любов ЗА и ОТ всички специални за теб хора! :-)
цитирай
38. erato7 - Честит Рожден ден, мила! Нека ...
04.12.2010 19:10
Честит Рожден ден, мила!
Нека здравето, щастието и любовта огряват твоята добра душа!
Весел празник!
цитирай
39. lion1234 - Честито!
04.12.2010 19:33
Жива и здрава и forever young!
цитирай
40. razkazvachka - Честит рожден ден!
04.12.2010 19:36
И нека е празнично, а утре ще си най-малката от първия ден на цифрата 3, която също е от годините на младостта.
И нека са повече.
И да получиш подаръци:)))
цитирай
41. ka4ak - Честито,Криси!!!
04.12.2010 19:55
Здраве,любов и хармония,гарнирани с обич!!!:))))))
цитирай
42. tili - Ох, най-поле успях
04.12.2010 20:02
да вляза, за да ти честитя:)))
ЧРД, Криси!!! Бъди такава, каквато искаш!
цитирай
43. strannica - ЧРД! :)
04.12.2010 20:26
Бъди здрава, обичана и обичаща!
Смисълът...е да отваряш всяка сутрин очи...с усещането, че всеки нов ден е ново начало...и че миналото ни в никакъв случай не определя непременно бъдещето ни!
Много любов в теб и около теб! Всичко друго е следствие :)
цитирай
44. melsun - Честито!:)
04.12.2010 20:40
Преди всичко ти желая здраве! И мисля, че си открила пътя към Щастието!:)
Любов, усмивки, споделени сбъднатости, мир, красота и спокойствие в душата ти!
Хубава, незабравима, твоя си вечер!
Наздраве!:)
цитирай
45. xina - Ставаш на 29 г. - най-хубавите. Бъди ...
04.12.2010 20:41
Ставаш на 29 г. - най-хубавите. Бъди здравa и щаслива.!Пожелавам ти да преживееш годината разнообразно и емоционално. Запълни я със случки, които ще помниш цял живот.
цитирай
46. milamam - Честит да е денят ти! Желая ти само ...
04.12.2010 21:27
Честит да е денят ти! Желая ти само хубави мигове и истински хора около теб!
цитирай
47. an200 - Искам и тук да те поздравя!)
04.12.2010 21:33
Да си здрава и много, много влюбена и вдъхновена!!!)
цитирай
48. protivnarkoticite - Честит рожден ден!
04.12.2010 21:40
Бъди смела и истинска!
"Не ме интересува как си изкарваш прехраната. Искам да знам за какво крещиш вътрешно и дали имаш кураж да мечтаеш да се изправиш пред копнежа на сърцето си. "
цитирай
49. swan16 - Честит рожден ден! Радост, кр...
04.12.2010 21:56
Честит рожден ден!
Радост, красота, полет, свобода, усрем, вдъхновение, вяра, обич и мечта, път, надежди, споделеност, свобода!
цитирай
50. candysays - Благодаря ви от сърце, приятели!
04.12.2010 22:00
Много сте мили! И прекрасни думи и пожелания сте ми написали! Благодаря Ви!
Ще ви отговоря, когато мога и поотделно на коментарите..
Лека вечер на всички! :*
цитирай
51. sparotok - честито!
04.12.2010 22:15
Честит Рожден Ден Кристинче!

Пожелавам ти от сърце много любов и щастие!
цитирай
52. svoboda64 - Мното целувки от мен, дете :)
04.12.2010 22:27
Знаеш колко много ти се радвам и те обичам! Пожелавам ти всичкото щастие на света, по начина, по който можеш да го употребиш!

ххх
цитирай
53. martosblack - жива ,здрава
04.12.2010 23:03
и щастлива на квадрат ,умножено по пи...целувка
цитирай
54. vandela007 - ЧРД!
05.12.2010 00:30
Красива възраст! Да срещнеш още много добри хора в живота си! И да си щастлива! Божият мир да почива над теб винаги!
Прегръдка :)))
цитирай
55. vihrogonche - Честит Рожден Ден
05.12.2010 02:49
Бъди ЩАСТЛИВА точно по начина, който описваш по-горе!
Докато те четях, те чувствах все повече и повече сродна душа.
Деси на почти 33 години, от София
цитирай
56. goran - Честит Рожден Ден Кристина:-)
05.12.2010 16:00
Щастлива и хармонична година.:-)
цитирай
57. candysays - Отговарям Ви :) :
06.12.2010 17:17
@ priqtel12, както винаги си много мила! Благодаря ти! :*

@ и ние желаем този нов смисъл от сърце, kundalini! Благодаря и на теб! :)*

@ Стеф, благодаря ти за оценката (ценя я високо!), както и за пожеланието! И ти бъди щастлив! Успех с книгите!!! :*
цитирай
58. candysays - Re:
06.12.2010 17:22
@ nicodima, благодаря ти за чудесния музикален поздрав! Обещавам да не забравям да мечтая.. Всичко най-добро! :)

@ Невенче, много ме трогна с думите си!.. Благодаря ти за тях!.. Бъди здрава и щастлива и ти!!!

@ frina, благодаря ти за добрите думи! :))) Колкото до "3"-ката отпред на бъдещите години - тя не ме притеснява :) Но нали знаеш.. човек отбелязва фактите.. особено, когато се намира на някаква, макар и абстрактна, граница, както е в моя случай :) Здраве и щастие ти желая! :*
цитирай
59. candysays - Re:
06.12.2010 17:28
@ Скъпа Надежда, ценя високо мнението и думите ти! Трогна ме.. Наистина май съм в началото на най-хубавата и пълноценна възраст в живота на човек! Благодаря ти!

@ demar, благодаря и на теб!!! :*

@ Вихре, Explorer, Erato - много сте мили! Благодаря ви!!! Всичко добро ви желая и аз :)))
цитирай
60. candysays - Re:
06.12.2010 17:34
@ Джош, мерси много! Дано останем вечно млади.. някак ;) Младей и ти! :)

@ Разказвачке, наистина и 30+ са години, принадлежащи на младостта.. :) Колкото до подаръците.. знаеш ли, вече някак не държа толкова на тях, може би пораснах :) Но държа да са от сърце и да са подходящи за мен.. :))) Благодаря ти, че се отби и ми писа!
цитирай
61. candysays - Re:
06.12.2010 17:43
@ Владо, Лили, много ви благодаря, че се отбихте! Прегръщам ви и двамата! :))*

@ strannica, благодаря ти! Наистина всичко е следствие от любовта.. Или от нейната липса.. Бъди обичаща и обичана и ти! :*

@ melsun, и аз се надявам, че съм открила пътя към Щастието и че скоро ще открия и самото Него :))) Дано.. Наздраве! :)
цитирай
62. candysays - Re:
06.12.2010 17:46
@ Светлана (xina), дано да бъде запомняща се идната година, и то с хубави емоции! Благодаря ти за коментара!

@ milamam,
@ an200, благодаря ви!!! Дано.. :))*
цитирай
63. candysays - Re:
06.12.2010 17:50
@ Ваня (protivnarkoticite), благодаря ти! Опитвам се да бъда.. Може би невинаги се получава, но кой е съвършен на този свят? Всичко най-добро желая! И успехи в трудната борба срещу наркотиците..

@ Ралица, swan16, много хубави думички си ми подредила за поздрав! Имай ги и ти! - нещата, които стоят зад тези думи.. Прегръщам те!
цитирай
64. candysays - Re:
06.12.2010 17:54
@ sparotok, Павле, благодаря ти! Любов, здраве и щастие, както и успехи ти желая и аз! :*

@ Боди, прекрасно и оригинално пожелание.. :) Благодаря ти за милите думи! И аз те обичам, Учителко! :* :* :*
цитирай
65. candysays - Re:
06.12.2010 17:58
@ martosblack, "умножено по пи".. :))) Благодаря ти! Целувка и от мен :*

@ Ваня, vandela007, благодаря за чудесните пожелания! Красива е наистина тази възраст.. Дано съумея и красиво да я изживея!.. Прегръдка и от мен :))) Бог да е с теб също!
цитирай
66. candysays - @ vihrogonche, мила Деси,
06.12.2010 18:04
радвам се искрено, че се отби в блога ми и ми писа - така и аз открих теб и твоя блог днес :) И аз също те почувствах много близка и сродна душа, и предполагам, че щом е взаимно усещането - то значи наистина сме! :)) Прегръщам те топло и се надявам да се четем и да си пишем пак! Всичко най-добро ти желая, както и здраве за теб и твоя син! :*
цитирай
67. candysays - @ goran,
06.12.2010 18:06
благодаря ти! Май и аз трябва да ти пожелая същото.. и то по същия повод - ЧРД! :))) Широка усмивка специаааално за теб :-) Бъди здрав, щастлив и честит! И много успехи във всички сфери ти желая :)*
цитирай
68. elineli - Позакъсняла
06.12.2010 21:22
но пък с доброОбичност желая ти - Бъди много много много щастлива, Ангелче :)http://www.youtube.com/watch?v=xCrw5x-i_CI
цитирай
69. candysays - Благодаря ти за поздрава и пожеланието, elineli :)
07.12.2010 11:08
Хубаво е човек да продължава да получава честитки, макар и някой и друг ден след рождения си ден :))) Бъди щастлива и ти, Нежност! :*
цитирай
70. martiniki - и то такъв живот!
07.12.2010 19:19
нека ти е по волята и по сърцето, candysays!(струва ми се, че писах на стената ти във фейсбук на 4-ти, опитах да споделя и един клип на стена, но явно не ми се е получило)
цитирай
71. candysays - Чакам го този живот все още, Марта!
08.12.2010 10:07
Дано го дочакам..
Благодаря ти за поздрава и тук, и във Фейсбук :) За клипа - може би не се е получило този път наистина, но опитай пак, като имаш време :)
Прегръщам те!..
цитирай
72. panazea - Честитоооооооооооооооооооооо!
09.12.2010 15:19
Слънчево момиче!
цитирай
73. smani - С малко закъснение. :) Честит Ро...
09.12.2010 16:08
С малко закъснение. :) Честит Рожден Ден candysays пожелавам ти най-голямото щастие на света, продължавай да ни озаряваш с присъствието си в блога! :) :*
цитирай
74. candysays - :)))
09.12.2010 18:00
Благодаря ти, panazea! :)*
цитирай
75. candysays - Smani,
09.12.2010 18:02
благодаря ти за прекрасното пожелание - дано се сбъдне!!! :)
Колкото до присъствието ми в блога.. знаеш ли, периодично имам някои най-неочаквани проблеми заради него, но въпреки това.. не мисля да се отказвам от него. Защото зная, че има смисъл да съм тук! И освен това добрите резултати са повече от лошите.. :)
Бъди здрав и щастлив и ти! :*
цитирай
76. zvezdichka - Нека ти бъде
09.12.2010 22:57
всичко, което душата ти съкровенно е изрекла в този постинг и търси да намери и познае. Много е хубаво, това, което споделяш Канди. Зарадва ме! А и ти си светъл човек!
Господ да благослови желанията на сърцето ти! И нека любовта ти бъде все по силна и проницателна, за да се справяш със страховете и тревогите, които идват към теб, да разколебаят душата ти. Защото в Любовта няма страх! Това си го пожелавам и на себе си :).
Поздрави!
цитирай
77. irage - Candysays,
10.12.2010 10:46
Честит Рожден Ден! Макар и позакъснели, поздравите ми са изпълнени с пожелание за много здраве, щастие и дни богати на обич и усмивки! Да се сбъдне всяка твоя мечта ... :)))
цитирай
78. candysays - Звездичке, Ира,
10.12.2010 11:20
благодаря ви от сърце за прекрасните думи и пожелания!!! Зарадвахте ме :)*
Всичко добро ви желая и аз! Хубав уикенд!

П.С. Звездичке, права си - в Любовта няма страх! Написах неотдавна и такъв постинг: "С любов или със страх" - ако имаш време и желание го прочети :) Прегръдка от мен..
цитирай
79. kundalini - И беше много вкусна тортата, нали?:)))
10.12.2010 20:27
Да си жива и здрава и да обърнеш числата - до 92 , а ние да ти честитим!:))))
цитирай
80. candysays - Благодаря ти, kundalini!
13.12.2010 11:57
Да, вкусна беше :))) Благодаря ти за оригиналното пожелание! Бъди здрава и ти! :)*
цитирай
81. 4aiotgluhar4e - Честит рожден ден на патерици, но от сърце!
13.12.2010 22:52
Видях, че си ми била на гости (извинявам се, че минавам направо на ти, но както разбрах, това тук е стандарт на поведение), надникнах и... залепнах :) Май не съм попадала на друг толкова искрен, истински и пропит от любов и благост блог. Запази това детско любопитство и обичливост към света и бъди щастлива! Останалите пожелания са тук: http://www.youtube.com/watch?v=QEp1tRLR9gM
цитирай
82. blagovestie - Здрава, силна,
14.12.2010 11:21
мъдра, обичана, обичаща и благословена! :*
цитирай
83. martito - Позакъсняла съм. . . с Честит рожден ...
14.12.2010 13:25
Позакъсняла съм... с Честит рожден ден, но... смятма, че пожеланията никога не е късно да бъдат отправени:) Та - бъди много щастлива, според разбирането си за щастие, живей живота на мечтите си, опази душата си чиста и раздаваща се! Обичай и умножавай любовта си! Живей така, сякаш никога не е имало преди:)
Прегръдки:)
цитирай
84. candysays - Привет, Чай от глухарче/ Светла душа! :)))
14.12.2010 15:03
С добрите си и така мили думи за мен и моя блог истински стопли душата ми, за което ти благодаря! Много се радвам, че мислиш така! :)
Изгледах и клипчето и то също ми донесе много хубаво и ведро настроение :) Накратко - от сърце ти благодаря за коментара, пожеланията и всичко! Винаги си добре дошла :)* Желая ти щастие и аз!!! До нови срещи - писане/ четене.. :))
цитирай
85. candysays - Люси,
14.12.2010 15:04
благодаря ти! Дано!!! Прегръдка от мен с пожелание за всичко най-добро! :*
цитирай
86. candysays - Наде, прегръдки и за теб! :)))
14.12.2010 15:06
Разбира се, че никога не е късно.. :) Благодаря ти от сърце! Дано успея.. :*
цитирай
87. svetlan - Боже, Дечко - колко си млад! 1000 ...
15.12.2010 00:05
Боже, Дечко - колко си млад! 1000 годиини здраве, щастие и обич, колкото можеш да поемеш в сърце! Целувам те, бъди щастлива ...
цитирай
88. candysays - Светльо, ти се появи и ми писа! :)))
15.12.2010 10:00
Много ти благодаря за пожеланията!!! :) Колкото до годините - толкоз малко ли ти се виждат наистина?.. :) И аз те целувам!
цитирай
89. iliada - честито!
15.12.2010 10:21
Здраве и щастие и за теб и твоето семейство!
цитирай
90. candysays - Благодаря ти, Илиана!
15.12.2010 10:25
И аз ти желая всичко добро! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: candysays
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4280556
Постинги: 786
Коментари: 9096
Гласове: 52603
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Книгата ми "ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ТЪЖНО-СИНЯ", 2014 г.
2. ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ - мой проект за интервюта с най-различни хора за същественото в човешкия Живот
3. Аз избрах Любовта
4. Втората ми книга - "СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ В СЛЪНЦА"
5. Love letter to God
6. Моите залези. От една сестра /по душа/ на Малкият принц...
7. Душата ми е поле от слънчогледи...
8. Малко поток на съзнанието... Моето съзнание.
9. Нещо смислено..
10. Най-важното!...
11. За Детето - с Любов и уважение. Друга моя фейсбук-страница...
12. Един сайт, който създаде един специален човек за мен - с мои творби
13. Моят профил във Фейсбук
14. За моята книга... Един от първите отзиви след отпечатването й.
15. Мое интервю за "Новата журналистика"
16. Най-добрият начин да живееш
17. МОЯТ ПИСАТЕЛСКИ БЛОГ
18. Още един мой блог... ЗА ДОБРИТЕ ДУМИ
19. Моят профил и моите текстове в сайта ГНЕЗДОТО
20. ТРЕТАТА МИ КНИГА - ЕДИН ОТ НАС СПОДЕЛЯ, изд. Либра Скорп, 2018 /с интервюта от едноименния ми проект/
21. "ЛЮБОВТА Е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ БЕЗКРАЯ" - четвъртата ми книга
22. За и от мен - в сайта на издателство "Либра Скорп", гр. Бургас
23. "БОГ И САМОТНАТА ГАРА"
24. МОЯТ ЛЮБИМ ЧОВЕК
25. Моят профил във Фото-Форум
26. Идеята за МУЗЕЙ НА ДОБРОТО
27. ВЯРА В ЖИВОТА - още един мой проект/блог
28. Статия за мен в УИКИПЕДИЯ
29. СЪКРОВИЩА...