Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2014 03:02 - Брътвежи - трета част - постинг в един милион часа през нощта
Автор: kiselin Категория: Забавление   
Прочетен: 1240 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Забелязвам че по това време на денонощието по телевизията дават три неща - повторения, документални филми или порно. Интересно съчетание. Може би моята гледна точка да е обременена, но ми се струва че това всъщност е есенцията както на телевизията, така и на обществото ни като цяло.
На първо място повторенията - на където и да се огледаме всичко около нас е едно голямо повторение - особено ако се вгледаме в медиума телевизия. Едни и същи филми, сериали и телевизионни предавания. Във филмите гледаме едни и същи сюжети, изиграни от едни и същи актьори с едни и съжщи образи и персонажи. Ако имаме късмет тук там изгрява някой нов актьор, нов образ или нов сюжет, но в общи линии всичко което гледаме е едно добре смляно старо.
Но ако не гледаме повторенията, гледаме документални филми. Какво са документалните филми. Преди години бяха научен репортаж за нещо, което се случва в заобикалящия ни свят, поднесено по любопитен и увлекателен начин. Но това беше преди години. В момента документалните филми са "документални риалитита". Какво имам предвид ли - ами пуснете дискавъри, нешънъл джиаграфик или тиелси и вижте. Преди години това бяха съвсем различни канали. Ако тогава оставете детето си пред тях не се опасявахте че то цял ден гледа глупости, а точно обратното - детето научаваше сума ти интересни неща, при това по начин непостижим в българското училище. В най-лошия случай детето научаваше английски език. Да се чуди после човек как става това. В момента обаче телевизионните канали са поредната помия. Сещам се за няколко примера - риалити шоу за американци, варящи домашен алкохол в пустоща на гората, където горския не стъпва; риалити шоу за семейството на Хъни Бубу - затлъстяващо момиченце, което ходи на конкурси за красота; но може би най-бруталното риалити, за което се сещам е котешкия вариант на Сизър Милън. Това е един пич, който видимо си пада метъл или рокаджия, бръсната глава, дълга брада и кутия от китара, в която си държи котешките играчки. Та той говори с котките и ги учи как да не мразят стопаните си и да им съсипват живота. Голям талант е, защото в един епизод не съм го видял дори да държи котка.
На последно място порното. Ех колко хубава тема зачеркнах а. Каквото и да ми говорят много хора тук, това си е изкуство. Порнографията допринася за развитието на цивилизованото общество повече от много други неща взети заедно. Който не вярва да се разрови във статистиката и бам. Една година след първите прожецкии на кино лента, случили се в началото на 20 век, вече се появява първия филм за възрастни. Броени дни след появята на интернет, на някого хрумва идеята да сподели цици.jpg с единствения друг свързан компютър в мрежата от общо два такива. Но най-забавно е като се замислим за днес - в момента порнографията не е просто индустрия - тя е пълноправен член на една основна част от живота ни - времето, прекарано в интернет. И тя наистина се е превърнала в изкуство - от застаряващи и закосмяващи лели и чичовци, познати ни от стари видеокасети, внасяни нелегално от Сърбия, порнографията днес е просто поредното изкуство, което среща най-много последователи и подръжници. За едни е артистичност, за други е шибане. За едни е спонтанно изразяване на вътрешни желания и стремежи, за други ритмично изразяване на обич и привързаност. За едни е изблик на собствените емоция и сексуалност, за други изблик на други вещества.
Но каквото и да си говорим порнографията е тема от типа "to be continued"...
Същото важи и за брътвежите ми в три часа през нощта.



Гласувай:
3



1. milady - Хаххах...малкия ...
12.07.2014 11:06
от целия тоз булшиитт..
само не ..разбрах кога
ше се наспиш / и събудиш/
здравословно.....
със здрава жена до себе си..
колкооо тъжноооо...
цитирай
2. kiselin - Булшит си е. Наспивам се когато ми ...
12.07.2014 15:28
Булшит си е. Наспивам се когато ми остане време. Здравословното е въпрос на гледна точка. С жена до себе си - когато я намеря. Тъжно е да, но това е живота.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kiselin
Категория: Забавление
Прочетен: 60539
Постинги: 56
Коментари: 61
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031